balasininanasi Kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var. Aldığınız memnun kaldığınız küvet setlerini benimle paylaşırsanız çok sevinirim ☺️☺️ Benim gibi almayan annelere de fikir olur 🤰
Selvi06 balasininanasi ben hepsiburada dan sipariş edicem file hediyeli şuan kampanyada 49.90tl fikir olsun bi bakın isterseniz🙋♀️
novice_mom balasininanasi 29 haftalığım henüz almadım ama şu katlanan küvetler ilgimi çekiyor. Fiyatı biraz pahalı ama bana çok pratik geldi. Diğer hantal küvetler gibi kocaman yer kaplamıyor istersen kapının arkasına koy o kadar pratik.
Ayesray balasininanasi Moje ördekli 6lı set aldım ben içinde lazımlığıda var , dışardan aldım 100₺di fiyatı nette daha uygundur belki 🤷🏻♀️
Seda_123 balasininanasi Kovası küveti maşrapası filesiyle birlikte hepsi burada.comda 50 lira gayet güzel bende almayı düşünüyorum
Formychild Şoktan aldım on liraya küvet a101 den kova 5 TL maşrapa 2.5 TL ara ara tekrar getiriyorlar aynısı e bebekte var 80 lira filan.
Yagmuricenkiz Ben bunu aldım Dünya Plastik Bebek Küvet Seti 5 Parça Hepsiburada dan. Oldukça güzel ve uygun fiyatlı