Canoglumbenm Ladygirl cnm testte lh yazan yere yakın olan t çizgisi diğer tarafta c çizgisi.. T çizgisi c çizgisinden bile köyü çıkmış. Yani yumurtlama canım bu. Değerlendir. Bide devam et testi yapmaya
Ladygirl Canoglumbenm nasıl yani yanlışınız var koyu olan c kontrol çizgisi silik olan t çizgisi siz bu testleri biliyormusunz ki
Canoglumbenm Ladygirl testi ters tutuyorsunuz ama. Resimde de test ters şekilde duruyor. Sağ taraf her zaman c, sol taraf her zaman t çizgisidir
Tugce1803 Bgmbyz dediğim gibi sizde lh hormonu yüksek bence ben öyle düşünüyorum gün aşırı değerlendirin
Ladygirl Canoglumbenm hıı. Tamam düz tuttuğumda t silik yumrtlama değil o halde ama yakın inşallah bazen şöyle oluyor t silik çıkıyor çıkıyor birden kaybolma ihtimalide var acaba bugünler yumurtlama ihtimali olabilirmi
Canoglumbenm Ladygirl yanlış yazmışım pardon. Sol taraf c, sağ taraf t dır her zaman. Yani yumurtlama cnm
Ladygirl Canoglumbenm ayyy vallahi kafam allak bullak oldu eminmisiniz :) ben instgrmdan aldım bunu daha var diyor bayan ama bence siz yanlış biliyorsunuz