Elifguner 35 haftadayım bebeğimin böbrekleri biri 7 diğeri 3 oranında büyümesi var Doğuma kadar geçer mi nasıl olur bilmiyorum sınır 10 dediler başına böyle bi durum gelen var mı ? İlerde ne gibi sıkıntı oluşturur?
Deletedmom0026 Elifguner canim benimde 23 haftam ikiside 3.derecede stent takicaz dediler ama bende doguma kdr beklemek istiyorum. Dogumdan sonra bebek baskisini azalttgi icin bibrek eski haline donuyor zten senin cok az kalmis. Biraz dha sabret
CicekGirayBysl Elifguner benim bebeğimin böbreklerinde de genişleme var 10mm kadar sorun olMaz az orta ve çok şiddetli diye bölümlere ayrıyolarmış Doğumda geçer dediler Doğum yaptım bi böbreği gecti ama diğeri geçmemiş 7mm şuan takip olacak dedi doktor. Sünnetle geçerse sünnet yaptıracağım. 🥺 Pazartesi sonuç göstermeye gideceğim o zman doktor ne diyecek bilmiyorum.
Aleynaaaaaa Elifguner bana da demişlerdi ama geçti şuan 35+4 hiç bişey kalmadı çok stres yapma kendine allah sana yardım eder bol dua et ve su iç
Zhrnc CicekGirayBysl bizim sünnetle de geçmedi aksine daha da büyüdü Tüm tahlilleri yaptık temiz neden olduğu belli değil erkeklerde olur diyip geçiştiriyolar 😔
Elifguner Zhrnc çok geçmiş olsun ya 😞doktora ilerde nasıl sıkıntı olur dedim oda böbrek taşı gibi düşünün 5 yaşında yaza 50 yaşında da sıkıntı olabilir alınınabilr dedi anlamadım ama allahtan dileğim ins küçülür
Zhrnc Elifguner bende sordum en son geçen hafta bakıldı Ufak bi operasyon olur en kötü ihtimalle dedi Onların ufak operasyon demesi bile mahvetti bizi Hayırlısı ile bian önce normale döner inşallah hepsi
Ozgemlym Elifguner canım 32+0 da benim bebegimede dr aynı sekilde böbrekte büyüme var dedi ben cok gerildim hatta doktoru da bunalttım ama doğumda geçer takip edecegiz dedi bakalım dua ediyorum bol bol rabbim yardımcımız olsun baya arastırdım çoğu geçiyormuş doğumda kuzenim dr oda gecer dedi 10 üzeri sorun olabiliyor dedi
Zhrnc CicekGirayBysl amiin hepsine inşallah Aslında çözüm değilde büyüme devam ederse bi operasyon ile halledilir dediler Bende başka bi uzmana götürmek istiyorum dogudayım izne cıkıcam 10 gün içinde en azından İstanbul yada ankarada bi doktor bulup gitmek istiyoruz
Elifguner Zhrnc sonuç için bilgi verirseniz sevinirim nasıl bi operasyon olacaksa bende Ankara’dadır olmadı gittiniz doktoru söylerseniz Benimde içim rahatlar. ♥️
CicekGirayBysl Zhrnc bizde bugün gittik çocuk nefroloji bölümüne test sonuçlarına göre karar verilecek. İnşallah cerrahi müdahale gerekmez
CicekGirayBysl Zhrnc evet canım anne karnında başladı doğdu devam ediyor biri 7 biri 8 mm genişlemeye devam ediyor 🥺 doğduğunda bakıldı 6 mm di biri diğeri normaldi 45 günde biri 8 mm olmuş diğeri 7 😭
Zhrnc CicekGirayBysl bizimde biri kapanmıştı şimdi7 olmuş diğeri 6 Ben anlamıyorum kapandıktan sonra neden tekrar büyür acaba 😔
CicekGirayBysl Zhrnc ben de anlamıyorum gerçekten 🥺 tahlil sonuçları Perşembe çıkıyor benim de. Cerrahi bi müdahale gerekmeyebilir ama takip edilmesi gerekiyor 🥺 dün sondayla idrar aldılar çocuğumdan yetişkin insan dayanamıyor bebek nasıl dayansın kan aldılar üstüne yıktı ortalığı can acısından 😭 buna da şükür diyorum dermansız dert vermesin mevlam 🙏
CicekGirayBysl Zhrnc iki defa 1 hafta arayla poşetle alındı üreme olmuş kültürde bol bakteri bulundu belki poşetten kaynaklı olabilir net karar vermem için sondayla alalım dedi