Medine_1992 bsra18- kız yine gülmekten karnım agrıdı tövbe 😁😁birde halı sirkelemeden önce ayağının altına şampuan dök daha iyi oluyor ben öyle yapıyorum 😁😁😁😁
Medine_1992 Ultraslan40 ay bak aşkım depreşti 😁😁😁bu forum da öyle seyler okuduk ki valla ben eşime bir kere daha aşık oldum artık kötü seyler okumuyorum psikolojim bozuluyor 😁
Ultraslan40 Medine_1992 bsra18- yine tayfa toplanmış 🙈 etmeyin elemeyin hanımlar, halı silkelerseniz bebeğiniz halıcı olabilir, her şeyi düşünün, bilinçlenin 😂
Medine_1992 Ultraslan40 yaa dimi bak 😁 o geceyi unutamıyorum eşim vah vah diyordu bana ben gülme krizine girince
Ultraslan40 Medine_1992 😂😂😂 ah sorma benim de eşim sen iyice bu sitenin müptelası oldun, biliyorum huylusun susmazsın böyle saçma sapan Nihat Hatipoğluna sorulan tarzdaki sorulara hemen yazarsın yarin bir gün engellenirsin demişti, biliydi böyle olacağını 🙈🙈
Minnosizmmm Ultraslan40 cidden mi ya öyle bir şey varsa harika olur benim koltuklarda yüksek ama çok yüksek değil altına süpürgenin başlığı sığmıyor
Ultraslan40 Minnosizmmm var canım, yazık günah hamile olsan da olmasan da her gün o koltukları kaldırdığımı düşünemiyorum. Üstelik çokta uygun fiyatlar😘
Minnosizmmm Ultraslan40 varya bana super bi iyilik yaptın baktım şimdi cidden gayette uygunmuş 💖 ne muradın varsa kabul olsun 🐥
Medine_1992 Ultraslan40 haha canım benimde hiç sosyal medyam falan yok genelde eline almazdım telefonu buraya üye olunca hep elimde ya iyi sana arkadas oldu diyo 😁😁
Ultraslan40 Medine_1992 ay ama fenada olmadı ya bence çok iyi oldu bu site. Valla boş boş internet dizilerini izlemektense buradaki postları okuyorum, üstelik kahkahasıda bedava 😂
Medine_1992 Ultraslan40 aynen canım aynen 😁 kociş işte ben zaten hep yatış burası güzel paylaşım birde sen gibi kafa dengi olunca muhabbet gırla
Ultraslan40 Medine_1992 aynen canım ya güzel oluyor arada tek tük delireceğim postlar çıkıyor ama yine de güzel bir platform 😅😅😅
Medine_1992 Ultraslan40 canım banada çok komik geliyor ama yazarsam kalp kırarım diye hiç bulaşmıyorum 🙄
Ultraslan40 Minnosizmmm ay canım benim Allah razı olsun çok mutlu oldum duanı görünce, bileydim ilk başta derdim😅😅😅😘😘😘
Ervam_0202 Esra_ozturk58 ben en sert sapını kullanıyordum eşim bile gel git yapamıyordu halı üzerinde eşimin teyzesi de yardım amaçlı yapmak istedi yapamadı hatta valla 38.haftaya kadar da aynı uçla süpürdüm hiçbişey olmadı çok şükür
Ultraslan40 Medine_1992 insanları yanlış yönlendiriyorlar, yine bir posta denk geldim aklımı çıldırıcam😂😂