Aysegul33 Kizlarr bulantilariniz ne zaman ve nasil basladi nasil fark ettiniz ilk bulantiyi neye karsi oldu 👍😊
ceycey_1992 Aysegul33 5 haftalikken basladi sabah kalktm birden bire bulantım basladi gecesinde iyidim ve o gün bugündür çıkarıyorum suan 9 haftaligim gecsin diye dua ediyorum
ceycey_1992 Aysegul33 yemek kokularına özellikle bi hassaslastm ben 1 buçuk aydr evimde yemek pismio annem getirio yemek saolsun
tgb123 Benim de 5 haftalık iken başladı 12 13 ü hafta da birden kesildi.3 ay ben kusmadım ama bulantıdan birşey yiyemedim.Benim de ikiz.
Klccctugce 6. Haftaya girdim bulantılarım başladı ama nasıl herşeyden tiksindim hiç bişey yiyemedim kaç defa serum takıldı sonra doktorum bi ilaç söyledi onu kullandım şimdi 15+2 olduk iki gündür sadece geceleri hafif bulantı oluyor ama olsun o kadarcık ☺️
Ezgievrenn 5. Haftanın sonunda başladım 6 bitecek hala devam ama cok fena özellikle sabahları metpamid mi ne ondan aldım oda iç huzursuzluğu yapıyor arada içiyorum genelde çekiyorum bulantıyı yapacak bişi yok. Sağlıklı gelsinler de çekeriz nasıl olsa geçici bi süreç🤲🏻🤰🏼