askimizinmeyvesi 26+6 haftalığız dudağımın hemen altında kararma oldu ve çok kaşınıyo sizlerde böyle olan var mı?
Meralll askimizinmeyvesi benim de dudağımın hemen altında çene çukurum ve yan taraflarında kızarıklık gibi birşey oldu ilk defa ama daha hamileliğimi yeni öğrendim. Hamilelikle ilgili bir durum mu acaba, şimdi yazınızı görünce o aklıma geldi🙄
Verdamm askimizinmeyvesi hamilelikte yüzde lekeler oluşabiliyor canım yine de cildiyeye gitmekte fayda var
Ozden_ozkan Meralll aynısı oldu benımde canım ve hala gecmedı hormonlardan dedı doktor ve kız çocuklarında oluyormus genelde 😏
askimizinmeyvesi Verdamm kaşıntıda beraberinde acaba alerjimi gerçi öyle olsa heryerim kaşınırdı herhalde
Serenaynaynay askimizinmeyvesi Genelde kiz bebekte oluyor cilt soruari canim. Dogumdan sonra yavas yavas söner gecer merak etme. 🤗
Cigdem24 askimizinmeyvesi aaa benimde oldu dudak kenarlarımdan başladı çeneme kadar kıpkırmızı oldu kaşınıyorda bepanten pişik kullanıyorum valla
Sblsrgnsn askimizinmeyvesi benimde dudak ustu bıyık bolgesinde kararma oldu bakinca biyikliymis gibi görünüyorum 🤦♀️ Ama digumdan sonra gecer diyorlar hamilelikte mormalmis yuzunde gogsunde genital ve koltuk alti heryerin daha kararsbilir korkma
Cburc Benmde al dudagımının altında iki tarafta kızarıklık oldu egzama olmus um 25.haftada ortaya cıktı kremle geçti ama tekrar cıktı 😫