Deniz2961 Merhaba hamile anneler iki gundu sol kasigim ve karnimda agri batma var bazen dayanilmck derecede oluyr 9 haftalik gebym oneriniz yada tavsiye edeceginiz bir sey var mi
Minikpirincim Deniz2961 bol bol dinlen canim. Bebegin kesesi genisledigi icin oluyor sancilarin bende 10+5 im . Gaz yapmaya seyler tuketmeye calis. Ama bu kramp sanci ve agrilarin tek cozumu yatip dinlenmek .
Semakrkmz Minikpirincim 6 haftalık gebeyim bugünde benim sağ kasığımda batma olmaya başladı şiddetli değil hafif amaiçime korku girdi normalmi sizce gazımda çok var o da sancı yaparmı ?
Nidanurfirat Aynı dertten muzdaripim stresten oldugunu duydum sağ kasık ağrısı normal a a sol kasık ağrısını doktkra bildirin diyorlar benimde çarşamba günü randevum inşallah sorucam o zaman öğrenince burayada yazarım
Nidanurfirat Semakrkmz burdaki uygulamada yazıyor sağ kasık ağrısı olur normal diye ama yinede ağrı fazlaysa doktora gidin ihmale gelmez
Minikpirincim Semakrkmz icin rahat olsun canim herkeste oluyor. gazini tutmamaya calis keseye baski yapar agrin artar . Gaz yapmayacak seyler tuket bol bol su ic
Minikpirincim Dayanilamayacak bir hal alirsa doktora gidin mutlaka onun haricindeki sancilariniz normal keseniz buyuyor 😊
Semakrkmz Minikpirincim saol canım sancım geçti dediğin gibi kese büyüdüğü için heralde ama işte ister istemz insanın içine kurt düşüyo bi korku giriyo allahım hepimizin kucağına alacağı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻😘
Bhrygz Minikpirincim kuzucum benim gebeliğin başından beri felaket sol kasık ağrım var inanki bazen kitlenip kalıyorum yürüyemiyorum ağrıdan acıdan gözlerim doluyo.İki doktorumda sordum bakıldı muhtemelen bebeğin pozisyonu ile alakalı normal ağrılar dendi.İçini ferah tut ama tabiki muane olacağın gün mutlaka doktoruna ilet