Havva_Serdar Merhaba hanımlar ben 20 haftalık gebeyim üç tane düşügüm oldu ilk düşügüm 17+3 ikincisi 5 haftalık üçüncü düşügüm 20+2 serklajlıyım sürekli yatıyorum gerekmedikçe ayağa kalkmıyorum ama yinede insan korkuyor haftam ilerledikçe ya bunada bişey olursa kaygısı var sizdede böyle olup yavrusunu kucağına alan varmıı@
Mervekara95 Havva_Serdar Öncelikle geçmiş olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🙏🏻 Düşüklerinizin nedenini araştırdılar mı acaba ?
Havva_Serdar Mervekara95 sağolun rahim ağzı yumuşaklığı var dendi ama benim yarım saat içinde düzenli agrılarım oluyor sonra suyum geliyor ve Doğum başlıyor genetik testler yapıldı sadece benim kanımda biraz pıhtılaşma varmış ama bu da tek başına düşük nedeni değil dendi çocuğa otopsi yapıldı ondada birşey çıkmadı
Meleek Allah yardimcin olsun kardeş bende 4 düştükten sonra hamileyim ama henüz sadece hafta 7 ye geldim. Bende tiroid buldular. Allah ikimizin de yardimcisi olsun
Havva_Serdar Meleek Allah razı olsun inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız yavrularımızı 🤲🏻peki siz kaç hastalıkken düşük yapıyorsunuz
Meleek Havva_Serdar benim oğlum hafta 27 de dogdu çok çukur hersey yollunda ve bugün saglıklı. Bundan sonra 12 haftada dusuk yaşadım, hafta 6,5,6 ama allhamdullah hersey bir hayirlisi vardir