Zeynepyesim Merhaba hanimlar 38. Haftadayim bebegim kısın hangi odada nasil isiticam sasiridim soba deligi yok evim kuzey cepe ve camlar cok soguk oluyor..büyük odada tek klimam var..küçük bi odamiz var oraya taşınmayı düşünüyoruz tasarffuli olarak ne yakabiliriz akil veririmisiniz? Odam 10m2 felan. Klimami ufo mu yoksa petekli isiticimi ?
Aynur63 Zeynepyesim cnm klima kesinlikle yakmayın odanın nemini havasını hep alıyor petek iyi bence yanınada herzaman bi sürahi so koy odanın nemini havasını dengeler sağlıklo olur
ilkinn Zeynepyesim klima ya da UFO ısıtıcı düşünüyoruz canım. Geçen senelerde klima baya iyi bize yetmişti. Kuruluk yaparsa da buhar oda nem makinesi almayı düşünüyorum
Seymanur0707 Zeynepyesim çocuk odasında elektrikli ısıtıcı oturma odası ve yatak odasındada klima var ama hem tasarruflu olmuyor hemde çok güzel ısıtmıyor o yüzden bende bu postta bekleyeyim🌺
Zeynepyesim Kayraruzgar tasarruf acısından nasilmis bide çit die ses cikartiyor diyorlar ona bilginiz varmi?
Zeynepyesim Aynur63 nasilmis onun tasarruf acisindan bilginiz varmi soncta surekli yanicak .. buhar makinesi var olmadi onu acarm dedgn gibi canm
1Tecrubesizannee Bizim evimiz 2+1 canim kucuk misafir odam vardi onu gonderdim yarin bebek odasi geliyor bide buyuk açılabilir koltuk düşünüyoruz yanina gündüz uzanabilmem icin ve aksam da eşimle uyuruz bebegin yaninda olurum diye düşündük biz ufo almayi düşündük canim minik odalari hemen ısıtıyor kullanışlı olur diye bizde soba deliği var iki odada var hatta ama ben daha once yakmadım yapamam bide bebekle ugrasamam diye ufo kullanicaz elektirikli insallah :)
Zeynepyesim 1Tecrubesizannee analdm canm kac wattlik düşünüyosunz elektrik acisindan nasil gelirki o antalyada sıkıntı keske dogalgaz gelse heryere 🙏🙏
Kayraruzgar Zeynepyesim. Daha almadık ama eşim araştırdı en sağlıklı olduğu için alacağız bizde antalyadayız buhar makineside aldım bn
Aynur63 Zeynepyesim valla cnm tasarruf açısından hüç bilmiyorum bizde doğalgaz olduğu için hiç yakmadık petek ama illaki tasarruflu olanları vardır araştırırsanız şayet ama ufoda baya tasarruflu diye biliyorum oda olabilir pek zararı yok çünkü
1Tecrubesizannee Zeynepyesim dogalgazi cok isterdim inan ki canim ama kapinin agzinda var bide icerde girisleri var ama yapmamislar iste keske olsaydı oda kucuk canim 1500 1800 watt yeter heralde tasarruflu pek degil ama elden bisey gelmiyor antalya havasi bi garip 💁♀️
Meralll Ben de Antalyalıyım, hamileliğim çok yeni ama görümcem de baya araştırmıştı ve yağlı radyatör almışlardı. Koçtaş’tan almışlardı yanlış hatırlamıyorsam..klima veya UFO kullanırsanız mutlaka buhar Makinesi de alın bence
Zeynepyesim Meralll Peki görümcen memnunmuydu yagli radyotorden hem tasarruf hem de isinma ses vs den tesekkur ederimm
Meralll Zeynepyesim tasarruf açısından çok da tasarruflu değil canım, baya elektrik çekiyor yani, malum elektriğe de zam üzerine zam🙄 ama sağlık açısından memnundu şimdi 4 yaşında oldu ikizleri
Zeynepyesim Meralll anladimm cok tesekkur edeirm antalyada böyle olanlar nasil ısınıyor acaba ? Cok soguk olmuyor ama yinede 3ay bebek icin en iyisi ne olmali die düşnüyoruz
Circassian Bizde klima aldık yatak odasına da ekstra 🤷🏼♀️ Buhar makinasınada sağlıklı değil diyorlar su ısıtıcıyı odada çalıştırın ara ara demişlerdi nem açısından öyle yaparım diyorum. Geçen sene ufo kullanmıştık duvara monte oda insanın beynini yakacak gibi oluyor bebişe daha çok zarar verir 🤦🏼♀️