Cgclskn Kızlar merhabalar çok fazla balık yiyemiyorum. Balık yağı kullanmalı miyim? Ya da kullan diyenler hangisini tavsiye edersiniz?
Esra_ozturk58 Cgclskn bnm doktorum da bana verdi Cnm balık hapı olarak femix isimli balık hapini kullanıyorum
Fdle Cgclskn ben kullanıyorum doktor vermedi bana ama benim kardeşim de stajer doktor ocean plus kullanmamı istedi şuan için sıkıntı yok
Cgclskn Bana doktor verdi ama ben istedim. Oda bana mümkün olduğunca balık yemeye çalış ilaç vermeye cok istekli biri değil. Ve doktorlar da malum kendi anlaşmalı markalardan veriyorlar. Ben doktorumun anlaşması olduğu marka yerine en iyisini kullanmayı tercih ettiğim için fikir almak istedim. Bana doktorum Mom vital verdi. Balık yemeye çalış cok zorlandığında al dediği için henüz almadım.
Akfth Cgclskn benim doktorumda yiyerek alma taraftari ama bende balik yemiyorum Balik yagi kullanirken alirken epa ve dha degerlerin8n yuksek olanini secin Ersag bitkisel urunleri gida takviyesi buna cok uygun kullanmanizi tavsiye ederim saf omega 3
Feyzagkkkk Cgclskn i mom kullanıyorum canım, 13. Haftamda başladık. Gebelik boyu kullanacağım. Erken Doğum riskini azaltıyor ve bebeğin gelişimini destekliyor. Kesinlikle kullanmalıyız 🙏💕
Ebru5553 Cgclskn Bende kullanıyorum canımm balık yemediğim için ☺️ Bebeğin gelişimi için önemli dedi doktor omega ☺️Kullan bence doktoruna danışıp