Hazal_orak34 Kızlar ben 6 aylık hamileyim sanki göğsüm ve göğüs çevrem kararmış gıbı hamilelikte oluyor mu böyle açıkcası korktum biraz
Esscreative Hazal_orak34 korkmana gerek yok canım anne adaylarının yaşadığı birşey o sonradan düzeliyo
seymakumatarnsf Hazal_orak34 Hamilelerin hepsinde olur bu. En doğal şey. Göğsü süt dolmaya başlayan kadınların göğüs uçları kararır.
Ftmemne Hazal_orak34 yok normal endişe etmeyin. Göğüs, koltuk altı, genital bölge hamilelikte kararıyor. Doğumdan sonra bir kaç ay içinde geçiyor
Sblsrgnsn Hazal_orak34 kotu bisey degil aksine iyi bisey canim olmasi gereken o zaten son aylarda daha da kararcak korkma hormonlarinin duzgun calistiginin gostergesi o icin rahat olsun🙂
Arymy Benim heryerim karardı sanki odun kömür taşımış kirlenmişim gibi çok kötü görünüyo ama normal sanırım🤗
Busraa32 Hazal_orak34 koltuk altı genital bölge boyun göğüs ucu yan kısımları dirsek içleri heryerim lekelendi bende baya korktum resmen simsiyah oldu tek umudum geçeceği Doğumdan sonra bekliyorum 😊