Pantone Selin0719 he birde altın istedim ben 😂 normalde altını da sevmem takmam ama istedim işte oda benimle dalga geçti çikolatalar varya altın şeklinde onları birleştirip 5-1 yerde yapacakmış 😂 valla yolarım alacak bana birşey 😁😁
Sermec Ecrin04 istiyorum ama profile giriyorum o t gıbı bır sey var üstüne tıklıyorum dosya sec dıyor secıyorum ama olmuyor 🙂
Ecrin04 Selin0719 ya ne bilim renkli ultrason sanirim dimi ben de yaptrcam da daha erkenmis bi heyecanladim ☺️
Ecrin04 😄😄yaa biliyomusun ben de simdi denemedim yapamadim senin msjini okuynca sesli guldum rsmen ☺️
Duruveannesii Hahaha bende eşime diyorum Doğumda bana bişey olursa kızıma hem annelik hem babalık et sakın 2.yi alma hortlar her gece yanına gelir seni korkuturum diyorum 😂 gülüyoruz tabi işin şakası allah öyle bir acıyı ne eşime yaşatsın ne aileme sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza ☺️😍
OzgeeKara Selin0719 benim hiç aklıma gelmedi şahsen böyle düşünürsen kendine de bebeğine de zarar verirsin
nilaylaylaylay Benim tek vasiyetim kızımı anneme versin annem büyütsün. Ne annesinde ne kendinde çocuk büyütecek kapasite yok çünkü . Çok zalim ve benciller çocuğumu üvey anne elinde eziyet ederler