Hsrt42 30+4 haftalıkta kilosu 1760 gramış sizce cokmu kilolu şimdi 32 haftalık oldu daha doktora gitmedm
zlemAtAcar Hsrt42 31. Haftanın ilk gününde kontrolde 2096 gram çıkmıştı kızımız 🤗 Bizim durum daha vahim
Obsesifk Hsrt42 benim şuan 1200-1300 civarı olması lazım 28+4üz sizin haftaya göre normal değil mi bana normal gibi geldi
Svcnn Hsrt42 bende 30+5 teyken 1950 gramdi doktr kilolu demedi guzel demsti bana sizinkide normaldr heralde
Minnosunannesi Hsrt42 şeker yüklemesinde kaç çıkmıştı ilk saatiniz ? Bana insülin. Ermedi doktorda ondan merak ediyorum
Btl_ozn Hsrt42 şekeri olan hamilelerin bebekleri iri olabiliyor dikkat et yediklerine yine bendede cikti yüklemede seker ama dahiliyeye gittim aclik tokluk normal cıktı 1 hafta ölçtüm evde normal cıktı ama yinede dikkat ediyorum yediklerime ne olur ne olmaz
Snmbltt Bende 30 haftamdayım 1800 çıktı kilosu dert etme canım bebekten bebeğe farkediyo normal defi doktorum
Ledeyna Hsrt42 ben 36+4te 2.950 gr demisti doktor ikinci bebek benim ilkte 3.500 tartildi 2.750 gr dogmustu o yuzden kiloyu cok dert etmedim acikca doktorum normal dedi
Hsrt42 Minnosunannesi 183 aç karnına yaptırdım ve sonda hep ölctümde 65 70 falan çıkıyor doktor daha buna yüksek diyor o yuzden Doğuma kadar insülin kullanacam çünkü şeker yüzünden çocuğun kilosu ve suyu fazlaymış
zlemAtAcar [bilinmeyen] hiç bilmiyorum Can'ım. Ama ilaçla ilgili olduğunu sanmam. Çünkü neredeyse tüm hamileler o ve benzeri ilaçları içiyorlar. Bundan kaynaklı olsaydı hepimizin bebekleri çok kilolu olurdu.
Btl_ozn Beyzasenel 41 cm çıkmıştı sanırım FL 59 mm çıkmış yani bunlar net degil bence kiloda boyda doğunca netleşiyor iste merak ediyoruz genede analik 😁