Mehsu Kızlar 26+5 günlük olduk bu zamana kadar hiç nescafe tüketmedim ama son zamanlarda içmek istiyorum aranızda tüketen var mı?
Ftmemne Mehsu doktorlar günde 2 kupaya kadar izin veriyor. Normalde bende çok içerdim, hamile kaldıktan sonra haftada 1 içiyorum. İçin 1- 2 kereden birşey olmaz merak etmeyin
Muneweralp Mehsu ben de çene haftaya kadar içmedim doktorum ısmarladı hatta 😉 vücudunun şeker ihtiyacını dengelesin haftada 1 içebilirsin dedi
shsn Mehsu arada benimde çok istiyor bugün hatta içtim canım çok istedi. benim fikrim birşeyin çok abartılmadığı sürece sıkıntı olmaz . ama en doğrusunu sen bilirsin.
Aysmnv35 Bende içmedim ama canım istiyor bazen sıcak çikolata içiyorum yada sütün icine golf nescafe koyup içiyorum paketli hazır olanlardan icmiyorım attık ne kadar saglıklı 🙄
Mehsu shsn aslında pek aram yoktur çok nadir içerdim hamileliğim ilk başlarındada pek aramadım ama son zamanlarda canım istemeye başladı 😊
duygusm Mehsu O kadar sıkıntı değil. Benim doktorum günde iki bardak çay ya da bir çay bir kahve olabilir demişti. Paketli olanlardan değil de (hazır kremalı, aromalı vs) sadesini alıp kendiniz yaparsanız daha sağlıklı olur tabii ki 😊
duygusm Mehsu Hepsi için söyledim aslında, kahve ne kadar az işlemden geçerse o kadar iyi. Hatta bu açıdan türk kahvesinin ideal olduğu söyleniyor ancak zevkinize göre içebilirsiniz tabii.