asyaa15 Gamzemre61 benim gecen hafta olmustu hemen acil e git. Düşük riskim var hala yatuyorum önlemini aldır inşallah iyidir minik
Burcu16 Gamzemre61 canımsın bu normal bişey olabilir mi durma kim yakınında varsa acile götürttür hemen biizide bilgilendir geçmiş olsun
Yasmnnn Gamzemre61 canım benim 9 haftalıkken olmuştu bildiğin kan boşaldı düşük riskim, vardı sonra geçti şimdi kızım kucağıma 3 aylık şükür🤲🏻korkma inş bişey olmaz doktora git hemen
Gamzemre61 asyaa15 kıyafetlerim batana kadar kanama oldum evde iğnem vardı hemen yaptım raporluyum zaten dinleniyorum doktoruma ulaşıp gideceğim birşey olmuşmudur korkuyorum
Seymaaaaaaaa Gamzemre61 cabukk doktoraa gitt hiic normaal deil. Kimseyi hic bi seyi bekleme taksiye bin git. Doktoruna ulasmayi bekleme. Gitt doktira orda ulasirsin zateb
asyaa15 Gamzemre61 ah canım inşallah yoktur acil git hemen kaç haftalıksın. Bekleme asla ambulans cagur kmse yoksa yürüme biyere
Gamzemre61 Burcu16 doktorum izine çıkmış başka doktor yatırdı beni tedavi verdi ameliyata gitti kendisi çıkınca ultrason bakacak
Gamzemre61 Burcu16 bebeğin kesesinin bir kısmı aşağı da olduğu için kanama oldun dedi yatırdı bugün takip için bebek iyi gayet hareketliymiş
Kubraseyit00 Gamzemre61 cok duydum olani saglikli bebegine kavusani ama önlem alinmasi gerek doktora git beklemeden
Esil35 8 haftada bnde yasadim düsük tehlikem yuksekti hastaneye git beklemeden tedavi gordum suan 32 haftaligiz allaha şükür