Drryy Kızlar Ankara’da hala detaylı ultrason için hastane arıyorum varmı önerebileceğiniz memnun kaldığınız aynı zamanda fiyatta yazarsanız çok sevinirim ❤️
shsn Drryy demetevlerde servet ünsal tıp merkezi ali bey çok ünlü. 450 tl civarı sanırım. ben özel ortadoğu hastanesinde pakete dahil yaptırdığım için fiyatını bilmiyorum.
GulinMert Drryy Şehir hastanesinde ücretsiz yapıyorlar. Gebe takipten randevu alın onlar direk yönlendiriyor ve size gün veriliyor. Neden özele gidip birsuru para veresiniz ki ?
Deletedmom217 Ali İpek kendi muayenehanesi var Çukurambar’da 500 tl. Eyüp Ekici kendi muayenehanesi var Kızılay’da 500 tl. Gülhiz Karataş kendi muayenehanesi var Çukurambar’da 350 tl.
shsn Yasmncm ortadoğuda ferda hanım var. ali bey servet ünsal tıp merkeznde. ferda hanımdanda memnunum
Drryy GulinMert siz yaptırdınızmı orada en fazla 5 dakika bakıp gönderiyorlar deniliyor o yüzden emin olamadım özel daha mantıklı geliyor 40 dakika en az bakıyorlar tüm iç organlarına
Mathezka Ali ipek Servet ünsaldan ayrılıp çukurambarda özel muayanane açmış ben orda 500 tl ye yaptırdım yaklaşık 25 dk sürdü