Asenaa Zumer biz varız 25 haftalık olduk bugün tahminen 10 ocakta ikinci dogumumu yapacağım ikinci oğlumu bekliyorum kısmetse ☺️
Solitoo Zumer ben özele gidiyorum kaç kere söyledimde kullanma dedi içine doldurmuşlar vitamini😬ama çok faydalı
Zumer Solitoo Ona müdahale edemiyorlar mı ? 😦 Doktor bana da bakmıştı rahim ağzı duvarına ultrasondan . Kalınmış erken Doğum riskin yok iyi demişti . Devlet hastanesine gidiyorum ben de
Solitoo Zumer fitil ve ilaç verdiler başka yapacak bi şey yokmuş Rabbim bize yardım etsin şimdiki hamilelikler niye böyle anlamıyorum🙄
Zumer Solitoo Ben de 🥺 Annem bana kızıyor bizim zamanımızda yoktu cinsiyetini bile doğunca öğrenirdik . Bebekleri çok yoruyorlar diyo.
SeeDaa Zumer ahh ahh böbrek taşım var. 10 tane iğne kullandım. İdrar yolu enfeksiyonu vücudu sarmıstı. Bol bol su içtim.. Tuvalete sürekli mekik dokuyorum...
Merve_osman Sibel2344 bende aynı 23+1sizde de bebek hareketleri bazen duruyor mu benim bebeğim dün hemen hemen hiç hareket etmedi deprem oldu korkup ağladım ondan mı bilmi yorum ama hareketi azaldı
Zumer Merve_osman o anda hissedememiş olabilirsin annesi . Ama senin herşeyini hisseder sen nasıl duyguda isen o da öyle hissedermiş.
Sibel2344 Merve_osman gun icinde uyuyor belli saatlerde ama genel olarak hareketli😊 cok gecmis olsun stresinizi hissetmiştir belki de 🙏
Feyzzzz Zumer aynen bende ocak annesiyim inşallah ve ikinciye 😊 dört gözle bekliyorum valla hayırlısı hepimizin hakkında🙏🏻
Neslihan22 Zumer sizinde kiz sanirim bizde ablamiz hic erkek istemedi kardesini hep kiz olsun dedi bende hep kizima kiz kardes istedim ileride yoldas olur diye hayirlisi bakalim 🙏