Serenaysmom CiselSozen benımde son 12 gun ama bende de bısey yok. Ara sıra boyle hafıf bı sancı o da aksamları baskada bısey yok kasılmayı da anlamıyorum 🤷🏼♀️
CiselSozen Serenaysmom anlamamakta tek değilşm sevindim :) sanki 10 kez doğurmuş gibi doktor anlayacaksın diyor 🤣
Happy12 Serenaysmom kasıkma bebeğin kendini bi yere toplaması canım sağ yada sol da belli bi süre durması ona dikkat et 💓🤗🤲🥰
ZeynepCan Son 30 bizimde ☺️ Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah hepimizi🥰 son 2 ay çok hızlı geçti iş güçten bu ay biraz dinlenebilmek niyetim ama bakalım her güne bişey çıkıyor😬
Happy12 ZeynepCan çıkar canım son güne kadar biley çıkar mutlaka 🤗🤗💁🏼♀️💁🏼♀️ Hayırlı doğumlar canım ♥️🤲😍
Ayslksa Happy12 yarın Herşey belli olacak canm.😃 Hayırlısı olur inşallah 🙏 Saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah 🙏
Elif_murat Happy12 amiinn inşallah canım, allah razı olsun. Hepimizin ki sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah ❤️❤️🤲🏻🤲🏻
Kubra9595 mf_ozturk evrt 33. Haftada herseyini hazirladim koydum suan beklemedeyim 😊 sen naptin cnm 🤗
mf_ozturk Kubra9595 bende bugun cantasini felen hazırladım bitri her sey. Artık gelsin modundayım. Gunler gectikce daha da zorlasıyo. Sana da oluyo mu ufacik sey de yoruluyorum nefes nefese kaliyorum bide üstüne yatmak bile zor geliyo artik
Kubra9595 mf_ozturk ben oturdum yerden yoruluyorum desem yalan olmaz heralde nefes darligi basladi ayakda pek olmuyor assaya baski yapiyor genelde canimi yakiyor bide grip oldum 2 haftadir gecmedi tekrarladi haftaya kadar gecse bari 🤦♀️
mf_ozturk Kubra9595 ayy grip cok kotu oluyo benim bide gozlerime felen vuruyo. Gecen hafta grip olmustum bende. Bol ihlamur ic iyi geliyo sicak sicak. Bide aktarlarda bitkisel şeker satiliyo hamileyken tuketiliyo onlarda iyi geliyo canım
Happy12 Eminehmc hahahah 😅😅😅😅🤭 senin bebek yerini sevmiş o zaman 🤗🤭🤭💁🏼♀️ İnş tez zamanda gelsin bebeğin kuzum 🤲❤️😍🧿🙏♥️😘🥰
Eminehmc Happy12 hemde baya sevmiş galiba 😂 Amin inşallah canım hepimiz sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı 😍😍