emosadana Merhaba, 34+3 hamileyim. Dün sabahtan itibaren sağ tarafımda bir şişlik ve ağrı ile akşamı zor ettim. Miyomum olduğunu biliyordum ama hiç ağrı olmamıştı. Gece acile gittiğimde bana ağrımın dinmesi için morfin içerikli bir iğne yaptılar. Sabah yine iki büklüm doktoruma gittim. Miyomun ağrı atağı yaptığını, birkaç gün sürebileceğini söyledi. Günde 4 adet parol ile dindirmeye çalışıcaz ama yapılacak birşey yok dedi. Eğer miyomda sıkıntı olursa erken Doğum yaptırmak zorunda kalabilirim dedi. Hastaneden kan verip çıktım. Birkaç saat sonra arayıp , kanda enfeksiyon çıktığını ve apandisit olabileceğini, öyle bir ihtimali atlamak istemediğini , Genel cerraha gitmem gerektiğini söyledi. İlaçlarla rahatım şu an. Kafam karıştı. Böyle birşey yaşayan var mı ? Apandisit ağrısı nasıl olur ? İlaçla acısı diner mi ?
ozgeya emosadana Apandisit kısmını bilmiyorum ama ben de miyomu olan bir hamileydim.Ve 22 cm idi.Dejenere olduğu zamanlar öyle bir ağrı yapıyordu ki doğum sancısı yanında az kalır. İlaçlarla,serumlarla hafifliyordu ama asla tamamen geçirmiyordu.