Haticemre21 Bide gece olunca insanlar bu kadar korkuyor gündüz olsa korkulur evet ama bu kadar olmaz. Şahsen ben gece oldugu icin cok korkuyorum
Mavilianne resimag.com/p1/5d43f688fc4.png Bakın hepsi var burada hissedilecek depremler değil. Allah beterinden korusun. Bir daha inşaAllah yaşamayız. Korkmayın gerçekten böyle yazılanı görünce daha çok korkuyorsunuz evet normal. Bir kere daha demişlerdi böyle Mayıs ayıydı o zaman yine tutmamıştı tahminleri 😌 Hadi dua edelim birbirimize ♥️ Rabb’im hepimizin gönlüne ferahlık versin 🤲🏻👼🏻
Nur___ Kızlar, hamileyiz korkularımız ❌ 2 ama öncelikle tedbir alıcaz ve dua edicez, sıkıntıya sokmayın kendinizi ve yavruları 🙏🌺😘
Haticemre21 Gozumden uyku akıyo ama uyuyamiyorm ki iste esim uyudu ne guzel bide uyandr korkarsan diyo ya 😩 Allahm beternden korusun bir daha yasatmasn inşallah daha büyüklerini elbet birgun olcak tabi ama gercekten hic hazırlıklı değiliz. Cok korkmayan ben dedm ölcem evde buraya kadar.
Cagla22 Haticemre21 inan bnmde uykusuzluktan ölüyorm ama korkudan uyuyamıyorum o kadar berbat bi gündü ki. Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲🙏 dua edelim kızlar 🤲🤲🙏🙏
Dudus Haticemre21 😂😂 aynen bnde sinir oldum ben işe gidicem sabah diyo olursa uyandır diyo korkudan uyuyamadık tabiki