elif_2020 Ben de pek genç sayılmam. 33 yaşındayım ve 6+5 gebeyim 🙂. Şubatta 9+0 da kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durmuştu ne yazık ki.. hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşâAllah 🙌🏻🌹
KukyFurMama Tazeanne0134 canım oğlun mu olacakmış? Başta da mı öyleydi göstermemiş miydi? Yanlış hatırlıyor da olabilirim 😊 Detaylıya gittin mi?
Tazeanne0134 KukyFurMama detaylıya kadar kız diye biliyorduk kuzum valla seni aradım ama bulamadım detaylıya gittik geçen hafta oğlum olacak inşallah sen naptın 24+0 haftalık olduk biz sen
Ayzem_25 34 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ve 12+6 haftalık hamileyim bugün oğlumuz olacağını öğrendik 😊
spiker_anne Ayzem_25 Bu haftada öğrendiğiniz kesin sonuç değil mi bende 1 hafta erteliyorum 12 haftalığım haftaya gideyim dedim net görünür belki diye deglet hastanesinde mi öğrendiniz cinsiyeti nasıl oldu ❤❤🎈🕊
ponciklerin_annesi Merve_Er 23 yasindayim 2.bebegime 24 haftalik hamileyim , 2 yasinda bi kizim var 😊
Pinarars elifzeynebinannesi çok erken bence onların ki ya. Her yaşın bir güzelliği var bence bizimki tam zamanı. Bende 32:D
Duruveannesii Merve_Er Akyaka’ya hayran kaldım 😍 Bodrum muğla Fethiye 1 hafta tatil yaptık ama en çok Muğla’da Akyaka’ya bayıldık