Asaltntyr 28 yaşındayım 8+4 günlük hamileyim ilk bebeğim olacak :) tam hayal ettiğim yaşta çocuk sahibi oluyorum daha erken yaşta göze alamazdım cesaret edenleri kutluyorum gerçekten büyük sorumluluk :)
HappyMary tzcn merhaba bulantım yok çok şükür, ama sürekli yemek yemek istiyorum ve yediğim her yemek gaz yapıyor.. göğüslerim baya büyümüş ve çok hassasiyeti var.. şimdilik o kadar sanırım 😊 senin kaçıncı haftan canım?
Merve_Er HappyMary bende sürekli yemek yemek istiyorum iştahim çok açık doymak bilmiyorum geceleri falan sürekli uykudan kalkıp kendimi yemeğe veriyorum hamile kalmadan önce 50 kiloydum hamile olduğumu 8. Haftada ögrendim 8. Haftadan bu yana 15 kilo falan aldım şuan 33 +4 haftalığım sonum nereye gidiyor bklm 🤣
Trkancey 37 yaşındayım 15+5 hamileyim ve üçüncü çocuğum olacak inşallah. Çoğunluk oldukça genç, biraz şaşırdım okurken 😃
Sevdasancar Zumer aynen öyle ama genç anne olmak güzel bir duygu çünkü bebeğinle birlikte büyüyorsun🥰 🙏🏻🤱
Merve_Er Sevdasancar katılıyorum her konuda genç anne olmak güzel ve ilerde evladın gibi değil de arkadaşın gibi olursun biz annemle öyleydik benm annem beni 12 yaşında doğurmuş kimsw inanmazdı annem olduğuna en iyi arkadaşım oydu (hala da öyle ) heryere beraber giderdik herkes ablam falan sanardı okul da da sorun olmuştu 1 defasında 😂
Melegimhiram 29 yasindayim 39+4 hamileyim ve dörduncu bebegime hamileyim bn biraz hizliyim galiba 😂😂😂