Umranelif Merve_Er 21 yaşındayım bebiste 23 haftalık rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı kucagimiza almayı nasip etsin bütün herkese şifa versin 🤗
Peelll 26 yaşındayım 8+1 haftalığız .🐣 biraz tehlikemiz var birazda heyecan ama buranın atmosferi ile insan rahatlıyor 😍
Deda Ahmtnrdn 😊 Ben geç evlendim 32 yaşında 1 oğlum oldu 11 aylık şimdi bide kızçem olcak Allah ın izniyle🤲 2 seneye 2 çocuk😀
Ahmtnrdn Deda rabbim bagislasin evlatlarizi benimde 13 yasinda en buyuk kizim ikinci 8 ucuncude😂 yine bi kiz buldum 29 haftalik hamileyim
HappyMary tzcn merhaba bulantım yok çok şükür, ama sürekli yemek yemek istiyorum ve yediğim her yemek gaz yapıyor.. göğüslerim baya büyümüş ve çok hassasiyeti var.. şimdilik o kadar sanırım 😊 senin kaçıncı haftan canım?
tzcn derinmavi benimde bulantım yok, ama tat alamama gibi bir hissiyatayım ve çık sık acıkmaya başladım, belki bu pıskolojik diye düşünüyorum veya garkına varmadan kendimin yaptığı bişey
Sinemozdem Derinn34 hehh şükür yaşıt birini buldum 😂bende 32 yaşındayım 8+1 günlük hamileyim ilk bebişim🙏🏻