GulinMert elifzeynebinannesi Sizden saha gec kalan bir ben var burada :) 42 yaşındayım 16 haftalık hamileyim :)
HappyMary elifzeynebinannesi hiç te geç kalmadın🥰, 33 yaşındayım ve 4+5 teyim 4 gün önce öğrendim hamile olduğumu 🎈
Pinarars elifzeynebinannesi çok erken bence onların ki ya. Her yaşın bir güzelliği var bence bizimki tam zamanı. Bende 32:D
Lindam Ifos Xedice_12 GizemAykut Siz niye bu kadar erken evlendiniz kız 😅😅 ben de çok geç evlenmedim 23’te evlendim 24 yaşındayım şuan ve 26 haftalık gebeyim ama 17 18 yaş bana çok küçük geldi 🌸😊
hamis_19 Merve_Er 26 yaşındayım 23+1 haftalık hamileyim. Oğluşumdan 1 ay sonra 27 oluyorum en güzel doğum günü hediyem😊😊😊💙💙💙💙
hilalyavuz Merve_Er ben biraz büyüğüm okuduklarıma göre 😂🙈 tam 30 yaşındayım 7+3 haftalığız 🐣 Rabbim nasip eylerse bebeğimi kucağıma aldığımda 31 yaşında olacağım ve ilk hamileliğim 🥰🌸
ezoterik hilalyavuz Ayni ben🙈ilk gebeligim 14+3 olduk 30 yaşındayim 31 yasinda anne olucam🤗burda çok minnak anne var valla bazen kendimi cok yaşlı hissetmiyo degilim😀