Kadriye05 Arkadaslar alan, kullanan var mı? Sizce gerekli mi? Bebeğim aralıkta doğacak kararsız kaldım alıp almamakta.
defne55 Kadriye05 bebek arabasi almayacağım için puset örtüsüde almayacam bence gereksiz ama tabi herkesin kendi zevki😊
Alarasel Kadriye05 gerekli değil müsln örtü ört tamamdr cnm. Biz bebek arabasınada onu örtüyrz puaet gerek görmediğim için almadm
elifzeynebinannesi Kadriye05 kuzum puset ortuleri kumastan oluyor gordugum kadariyla..senin bebeginde kisin olacak, usuyebilir bence.. İnce bir battaniye yeterli olur diye dusunuyorum, ama sen bilirsin yinede..
defne55 Kadriye05 benim doğumum kasım da kış bebeği olacağı için araba almaya gerek duymadım belki puset alırım ama örtüye gerek yok bence müslin de örtsen aynı işi görüyor
Kadriye05 Herkese teşekkür ederim aslında bende iki arada kalmıstım ama sizinde fikirleriniz dogrultusunda gereksiz olduğuna kanaat getirdim post nasıl kapatılır bilmiyorum ama ben cevabımı aldım 😍
FSCMK Kadriye05 hayatta en son alacağım şeydir herhalde 😂o ne gereksiz biley öyle pusetin içine birtane süslü alt açma al onu koy birde eğer üstünü örtmek istiyorsan müslim battaniye al onu ört puset örtüsü biraz saçma geliyor
Beyzanurlina FSCMK puset örtüleri daha farklı oluyo ya kuşum müslin örtü üstünden düşebiliyo ama puset örtüleri geçirmeliymiş baktımda sen dedıkten sonra🙈😂
PnrGg Kadriye05 hiç gerek yok bence. Yani ben almadım müslin örtü aldım kenarlarınada ponpon geçirdim çok şık oldu onu kullanıcam puset örtüsü olarak.
FSCMK Beyzanurlina biliyorum ama puset örtüsü denen şeyi sadece pusette kullanıyorsun müslim örtü ayrıcada bir battaniye ayrıca ha geçirmeli olmuş ha olmamış zaten pusetin ağrı yarısına kadar kapatmıyormuyuz üstünede örtünü ört tamam yani demek istediğim gereksiz masraf olarak görüyorum puset örtüsünü felan
sevdicek Kadriye05 ben banndu'dan aldım puset ortusu, mama sandalyesi örtüsü ve emzirme önlüğü oluyor baya çok kullanışlı bi şey. Bi bak istersen..öyle rüzgarda falan da uçmaz pusete takiliyken