Edaaks Hayırlısı ile gözüken tarih 30 Aralıkk 😍 Ama tabi Doğumu genişler belirliyor onlar ne zaman isterse o zaman geliyo 😂 Sağlıklı huzurlu doğumlarımız olur inşallah
[silindi] Edaaks bizimkide 31 aralık görünüyor ama 40 haftalık felan olmak istemem son günler çok zor geçiyor :(
Ultraslan40 Lindam Nigdelianne kıZlar beynim yandı şuan 😂 biriniz 90 biriniz 97 diyorsunuz ve aranızda 2 gün var bu nasıl iş😂 benim de 3 Ocak gözüküyor tahmini ama Şafak 98 diyor, anlamadım vallahi şuan birisi açıklık getirsin🙈😂😂
Mervenurysr Nigdelianne bakalım 4 ocağı bekleyeceklermii inşallah zamanında sağlıcakla alırız kucağımıza , herkesle birlikte 😍😍
Edaaks [silindi] hazırlık tabi yaptık canım malum kış olunca fazla dışarı çıkamam diye çoğu şeyini aldım beşiği arabası kaldı
Eyomi48 Benim doktorum da aralık ayının ortasından sonuna kadar gelebilir dedi. 31aralık sata göre bakalım ne zaman gelir hanımefendi:)) bir de alışverişe daha başlamadık siz de durumlar nasıl?
[silindi] Edaaks Edaaks canım biz tersten başlamışız :) beşik bebek arabası tamam başka hiç bir şey yok önümüzdeki ay kıyafeti battaniyesi ıvırı zıvırı tamamlarız inş
Edaaks [silindi] al al canım bende hala durduramıyor kendimi görünce alıyorum valla 😂😂 giyemezse içimde kalır 🤭 beşik olarak ne tercih ettiniz benim kafam çok karışıldık 🤷🏻♀️ Sepet alayım dedim kullanamazsın park yatak al diyolar ortada kaldım
[silindi] Edaaks canım ben sepet aldım daha sonra montesseri alcam inş kaç tane almak lazım bebek takımlarından çabuk büyüyorlar ama
Nigdelianne Ultraslan40 benimki 97 4 ocak dedi doktor demek ki doğru 1 gün var aramızda 😄 ama ilk yorumları okuduğumda ne saçma sonuçlar çıkıyor diye düşündüm 😄😄
Sultan_ Bizim de 27 Aralık dedi doktor ama bakalım 🤔Belli de olmaz😃 hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerimiz İNŞALLAH 😍
Ultraslan40 Nigdelianne işte anlamadım bu neye göre doğru acaba, çünkü ben sizden 1 gün önce gözüküyorum ama ben 98’im😨😨😂😂