Hamzaalpinannesi Selam kizlar 39+5deyim ve benim yaklasik bi haftadir ara ara sancilarim oluyor. Ansizin belimden baslayan tutulma karnima vuruyor ve adet sancisina benzeyen bir agri basliyor.. "aha" diyorum bebegimiz geliyor ve esimle cocuk gibi heyecanlaniyoruz. Heleki yarim saat aralikli 2-3 kere tekrarlayinca bizden mutlusu olmuyor💃 taaaki o mutluluk ayni sancilar gibi yalan olana kadar.😫 Megersem sanci gercek dogum sancisi degilmis, kesilince anliyorum.🤨 O yüzden hayal kirikligi yasamamak icin annelere sormak istiyorum: gercek dogum sancisi nasil, nerden ve hangi siddetle baslar?🤔 Ayrintili bilgilendirme icin hepinize simdiden tesekkür ediyorum💕
Eylulmom Hamzaalpinannesi 2 haftadır düzenli başlayan 12 den 2 ye kadar süren bi agrım var fix ama dk sı dk sını şaşmayan yalancı sancılarım ama boş 1 cm bile açılmam yok 42 haftaya yaklaşıyorum nerdeyse bebek kanala bile inmemiş artık mecbur sezaryan olucak
Mirayemir Hamzaalpinannesi 38+1 iz bizde 1 haftadir sancilarim var bazıları okadar duzenliki ama malesef 2 3 saat geciyo beklemedeyiz bizde
Hamzaalpinannesi Eylulmom insallah hersey gönlünce olur ve rabbim yavrunu saglikli kucagina almani nasib eder🤲
Hamzaalpinannesi Eylulmom insallah hersey gönlünce olur ve rabbim yavrunu saglikli kucagina almani nasib eder🤲