Mucize_istiyorum22 canim sende Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman de o insanciklar utanmiyormu ya insanlarin yillarca bebegi olmuyor bak canim sana bir kardeş gibi iyliğini isteyen biri gibi soyluyorum bu sozleri.. boyle sikinti yapma Allaha birak ne zaman nasip ederse olucak zaten sen dua et boyle hep insanlarin sozlerine takarsan Allahinda hosuna gitmez bir tanidigimin yildir bebegi hiç olmuyor simdi hamile ama bebeginin karin duvari yok butun orqanlari disarda ve bebek yasayamaz aldirmak zorunda ne buyuk imtihan degilmi ? Evlatla imtihan olmak onun yerine kendimi koyuyorum aglamaktan alamiyorum kendimi çunki çook zor gerkecden şukur senin evladin var Allah sana bagişlasin hep yine olucak Allah nasip edecek ve sen şukr ederek sabirla o gunu bekle ben de ilk bebgimi kayp etdim beyni ve kafasinin yarisi yoktu 4 aydir kurtaj olali bebegim yok gebe henuz kalamadim denedik ve bekliyorum ne zaman Rabbim kismet ederse zaten bunun onune kimse gecemez sen o insanciklara takma cocuk sorarlarsa Allah nasip edince olucak de kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin ve bebek olusturmak senin elinde olan bir şey degil onu insan a Sadece Allah verir eger elimizde olsaydi zaten her iliskide hamile kalirdik dimi?