Suradamar Merhaba hanımlar son bir iki saattir alt kısımdan 20-30 dakika arayla kramp giriyor gibi sancı da olabilir. Bugün misafirliğe gittim orada bulaşıkları domestosla yıkıyorlardı bende duruladım az vardı diye tabi arkadaşa da kızdım çok zararlı diye. Üstelik o da hamile. 5 dakika sonra elin ayağım titremeye başladı bembeyaz oldum resmen karnımın içi yandı zar zor bişeyler yedim de öyle geçti. Ama hala midem yanıyor ne yersem yiyeyim tam geçmedi. Acaba sancılar o yüzden midir Allah korusun çok korktum gerçekten.
Dilaraevn Suradamar kac haftaliksin canim ayrica domestostan olacagini zannetmiyorm ben hergun adeta yikanir gibi heryeri domestosla siliyorum 34 haftadayim. Son aylarindaysan yalanci sancilarin oluyordur
Suradamar Dilaraevn daha erken 9 haftalığım o yüzden tedirgin oldum. Ben hiç alışık değilimdir hep uzak dururum o yüzden de çok etkileniş olabilir. Acaba gazdan mı oluyor?
Yavuzum1202 Suradamar tutunma agrıları olabılır kaşıklara agrı olması normal kötü düşünmeyin bende domestos hergün mutlaka kullanırım zararlı evet ama sancı yapmaz
Yavuzum1202 Suradamar ilk çocuk heralde Allah onları öyle güzel koruyor ki hicbisey olmaz yeterki yiyicek ekmekleri olsun