Harna Oznuryasin 2 gündür çekiyorum canım birisi sade soda icmemi tavsiye etti ıctim ve geçti gerçekten şuan çok rahatım
shdemir Oznuryasin Sade soda cok iyi geliyo icine limon sıkıp iciyorum ama oda bi yere kadar yine en iyisi gaviscon canım
cimennbayann Oznuryasin ben süt içiyorum canım iyi geliyor o hastanede hemşire söylemişti veya elma yiyorum aç karnına tokta olur o an tokken ağrıdıysa miden soda da öneririm gaviscon yazdı doktor kullandım ama hiç bir işe yaramadı bende
Halise Oznuryasin doktoruma bnde soyledim renni diye bi surup var cok iyi geliyo bn artik kullanmiyorum
Halise Oznuryasin gaviskon cignenerek yutuldugu icin mide bulandırıcı oluyo surup kesin cozum gozunu kapat ic cok iyi gelecek emin ol😊
GlayAktaetinkaya Mumkun oldugunca ılaç kullanmıyorum.bende de bulantı hıc olmadı ama mide yanması asırı var az ve sık yıyınce olmuyor.ama oldugu zaman yarım bardak soğuk süt geciriyor.leblebide iyi gelıyor dıyorlar ama bn hiç denemedm 🙂
ozanejla Oznuryasin 37+2 deyim hala mide yanmasıyla uğraşıyorum. 😆 Nene’me kalırsa oğlum rapunzel gibi doğacak 😆 Allah yardımcımız olsun.. Ben bol bol su içiyorum🙏