Pericinar07 Iyi akşamlar kizlar dün enfeksiyonum olduğunu öğrendim ve bu günde vücudumda kaşıntı olmaya başladı 31+1im nedenini bilen var mı yada yaşayan?
Hzlhakko Pericinar07 bende 31+3 oldum 2 gündür kasılma nedeniyle serum ve antibiyotik alıyorum idrar enfeksiyonu doktor yatış verdi şükür açılma yok ama ben yatmak istemedim sizde kasılma sancı olursa hemen hastahaneye gidin tedaviniz yapılsın
Pericinar07 Kimse bilmiyor mu sanki buna benzer okumuştum burda olan varsa nedenini söyleyebilir mi çok kotu iğne batıyor gibi
Pericinar07 Asporcee idrarda varmış internette okudum kaşıntıyı erken dogumada neden olurmuş karaciğerle ilgiliymiş korktum simdi
Pericinar07 gulsenkonakli enfeksiyon için hap verdi fitil vermedi ağrım çöktü yine olursa progestan vereceğini soyledi
Asporcee Pericinar07 doktorunuz size açıklama yapmadımi korkulcak bisey var veya yok diye korkulcak bisey olsa söylerdi bence stres yapmayın
Pericinar07 Asporcee söylemedi kaşıntı yeni başladı enfeksiyondan dolayı kanamam olmuş içten 2 ayim kaldı uzanacaksın bol bol dedi ama olmuyor o kaşıntı beni mahvediyor