Silangulenyuzlu Sinemtay06 mesajınıza bir arkadaş yanıt vermiş ondan gördüm daha yeni kusura bakmayın evet sizi birkaç kez başkasının postuna yanıt verirkende görmüştüm bu durum sizi nasıl etkiliyor veya bebeği bilginiz varmı ?
Haticenurum123 Silangulenyuzlu 103.2 kilo ile gebe kaldım düşük riskim vardı guatr ve seker hastasıyım gebelik boyunca kustum guatr ve sekerim duzeldi tansyonum artık iyi 36. Haftadayim 90 kiloyum sanırım kusmak bana fayda sağladı
Handenur25 Benim de biran da karaciger enzimlerim cok yukseldi gebelik zehirlenmesi suphesi ile hastanede 3 gun yattim ama gebelik zehirlenmesi degildi karaciger enzimlerim cok yukseldi ve kadin dogum doktorum bebegin alinmasi gerek bu sekilde yukselirse yok karacigerini kaybedeceksin dediler ve nerden gelindigi belli olmayan bir yukselme ama en sonunda yedigim ispanak yemeginin icine baska bir ot girebilecegini ondan dolayi vucudun toksin madde urettigi ve karaciger enzimlerimin yukseldigi yada ayakta sarilik geciriyor olusummus suan hala stabil degerler 3 ayim kaldi sag salim bekliyoruz bebegi hayirlisi ile
Baloglum93 Benim dünkü depreme kadar normal bı gebeligim vardı ama dün depremden sonra çok korktum kusma ve baygınlık karın ağrısı yaşadım hastaneye kaldirildim öğrendik ki bı hafta önce kapalı olan tahmin açılmış kusma karın ağrısı bu yuzdenmis düşük riskin var dedi doktor sadece tuvalete kalkcaksin sıvı tuketiceksin kabız olmamaya dikkat ediceksin dedi progestan verdi ilk haftalardada kanamam olmuştu bı ay progestan hap kullanmıştım 🙁🙁🙁 inşallah daha fazla acilmam olmaz yoksa hastaneye yatırıp ağır ilaçlar başlarız dedi doktor
Plteda Silangulenyuzlu yapılabilecek tek şey sıkı takipmiş herhangi bir önlemi var mı bilmiyorum şimdilik. Erken doğum ya da engelli olma ihtimalini doğuruyormuş
mirage_90 Silangulenyuzlu genetik kan pıhtılaşmam çıktı oyüzden doğuma kadar kan sulandırıcı iğne oluyorum ben..
Smkrkmz esrakrt40 benimde 16 haftalikken kafasinda kist vardi 1 2 hafta icinde yok oldu.önemli bisey degil kafana takip hamileligini zehir etme🖐🤗
esrakrt40 Smkrkmz kafama takıyordum valla hep kötü şeyler söylüyor doktorlar çarşamba günü detaylı ultrasonum var inşallah birşey çıkmaz