Ozlembjk Ruh_123 merhaba bence fuzili bi esya rahat olmuyor benim annemde binbir emek battaniye ördü emegine saygımdan bisey demiyorum ama inanin 2 cocuk dogurdum toplasaniz 10 defa kullanmamışımdır yani size kalmış bisey
Ruh_123 Beyzanurlina Bunlar astar yapmamış altını da iple astar gibi yapmışlar ama ben yaparsam peplin kumaş geçmeyi de düşünüyorum
Mucize_istiyorum22 Astar yoksada diktirebilirsin icine ama bu battaniyelerin amaci olurda bebek yuzune çekerse battaniye yi nefessiz kalmasın diye
PnrGg Ruh_123 yaa çok şekermiş bayıldım. Neden kullanışlı olmasınki gayet kullanılır gibi duruyor hem kullanmasan bile farklı değerlendirirsin beşiğin içine pike gibi serebilirsin ben bi sürü alanda kullanırdım😂
Ruh_123 PnrGg Benim de çok hoşuma gitti hatta akşam bir kaç motifini yaptım. Ama düşündüm kullanışlı olmicaksa yapmim hiç
Sedakctpe Ruh_123 bencede kullanışlı canım sen bakma kimseye çok ta güzel kullanırsın bebişine banada kuzenim yapıyor sağolsun sabırsızlıkla bekliyorum kullanmayı 🥰🤗
Meltemkskn Ruh_123 Aynn canım astar yaptır kullanışlı oluyor yoksa astarsız bebekde rahatsızzz olabilir güzel günlerde kullanın