Yigitaras ylzzz devlet Hastanesinde anlaşılmadı. Perinatolojiye yolladı . Özel hastaneye gittim aynı gün içinde . Ordaki cihazlar yeni olduğu için orda hemen bakıp soyledi . Kan akışına bile ultrosndan bakti doktorum .
Yigitaras Suziiaannee üzülmemek elde degildi . Aklımda onu benden alacakları düşüncesi var . Çok küçük çünkü . Pskoljim çok kötü . Dua edelim . Hayırla gelsinler
Suziiaannee Yigitaras benim de özeldeki doktorum hepsine aynı cihazdan bakabildi kan akışı basımcı 2 mi ne dedi yani gayet iyi imiş kan akışı olmazsa korkulur dedi sen korkma dedi ama haklısın elde değil anne karnı gibi beslenmez dışarıda en azımdan üç hafta daha besleyebilsem 37 den sonra doğsa içim rahatlayacak ama şimdi bunları çok düşünmeyecem Cumartesi ye kadar yatcam yemek dışında kalkmam iğne ilaç dediği gibi uygulayım gerisi Allah tan
ylzzz Yigitaras bugün tam 30 haftalığım. Gittiğim doktor herşeyini 28 haftayla uyumlu ölçtü. Bi kaç kez ölçtü her birinde farklı söyledi. Bu sefer doğru ölçtüm herşeyi 28 haftayla uyumlu sga bebek olmasından şüpheleniyorum dedi
ylzzz Suziiaannee kafası geçen hafta 29 haftayla uyumlu çıkarken bu hafta 28 haftalık ölçtüler. Ölçtü biçti karnı geri dedi tekrar tekrar ölçtü. Herşeyini 28 haftaya uydurdu. Sga bebek olmasından şüpheleniyorum takipte kalacaksın hep aynı doktora git dedi allak bullak oldum. Batı’ya git buralarda olmaz dedi ben karstayım
Suziiaannee Kubraseyit00 ayyyy inşallah kuzum yaaa inşallah bizde senin gibi yazarız doğdu da büyüdü diye 😍🤲🏼
Suziiaannee Nur_elif valla böyle şeyler okuyunca içime su serpiliyor Allah razı olsun canım 😍😍😍 Allah senin evladına hayırlı ömürler versin 🤲🏼
Suziiaannee s-i_t kıyamam etmez olur muyum Allah hepimize evlatlarımıza sağ Salim kavuşmayı nasip etsin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼 Maşallah bak kızın doğmuş da büyümüş 😍
Derya0707 Suziiaannee eder canım bence kullandıktan sonra değişimi vana da haber eder misin benim doktorum çok şaşırdı farka ne yaptın da böyle oldu diye
Suziiaannee Nur___ aslında bende bi başka doktora gideyim dedim ama şu bir hafta yatacam bol su tüketecem iğne vs dikkat edeyim eğer Cumartesi de aynı şey derse hemen müdahale den önce başka doktora da gidecem inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Nur___ Suziiaannee inşallah canım ama kendine dert etme, başka doktora gittim ölçtüğü yere göre bile değişiyor karın çapı hani çok uğraştı baktı, bi doktorla yetinme gene de, Sağlıkla alırız inşallah 🌺🙏
Ozdem Suziiaannee beslenme ile alakalı genelde ben şuan 49 kiloyum 30 haftalık hamileyim aynı şeyi bende yaşadım beslenmene dikkat et onun için kilo yapacak şeyler ye hemen toparladım ben 1 hafta içinde bende çok takmıştım üzülmüştüm et süt peynir tüket kesinlikle bebeğimin kilosu herşeyi çok iyi karın çevrem bir hafta geriden geliyordu bilgin olsun şifalar dilerim 🙏😔 en kısa sürede toparlama dileğiyle
Suziiaannee Ozdem ben de hiç abur cubur yemedim hep sağlıklı şeyler yedim kaşar peynir muz badem yedim ama demekki dinlenmek de önemli ben pek hareketlerimi kısıtlamadım yani yatmadım kendime kızıyorum keşke naz yapıp yatsaydım diye
Suziiaannee Nur___ tamam canım dün kötü idim de bu sabah dedim benim güçlü kızım bu süreçte beni hiç yormadı üzmedi şimdi de aynı gücünü gösterecek ve doktor ablası bize güzel şeyler söylecek demi annem dedim tekme attı dua edecem dinlenecem
Derya0707 Suziiaannee bende yedim içtim ama sporu işi hiç bırakmamıştım doğum iznine ayrılınca biraz daha rahat ettik şükür dinlenmek de önemli naz yapmak olarak algılama bence
Ozdem Suziiaannee bende hiç naz yapmadım yapmamak gerek bence bu saatten sonra yatın bebeğinize başka kimseyi düşünmeyin valla bazen eşimi dahi düşünmüyorum inanın tek derdim o oldu
Suziiaannee ylzzz sga ne ki canım ya ? Nasıl geçen hafta kafası 29 şimdi 28 başka doktora git canım ya her şeyi mi 2 hafta geride dedi şimdi anlamadım
Merve-yoruk97 Suziiaannee Canım benimde en başından bu yana var bu şekilde sıkıntım kızım olucak benimde iki hafta geri diğer ölçülerinde sıkıntı yok 39+5 olucam yarın allahın izniyle sıkıntı yapma bence bana hiç demedi erken alalım flan diye kuru baklagil ye dedi sürekli yedim ama sürekli aynı değişmedi kan hapı d vitamini balık hapı bende sürekli kullandim bundan bir hafta önce gittim 2650 kg du ama erken alalım vs bu tarz şeyler hiç söylemedi hiç bana kuzum genetik olabilir flan dedi
Suziiaannee Merve-yoruk97 yok canım kan akışı durmuş olursa alırım dedi şimdi alırım felan demedi canım sadece git dinlen kan sulandırıcı iğne vurun dedi Cumartesi hepsi belli olacak inşallah bende 39 haftaları görebilirim canım 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
ylzzz Yigitaras 2.5 kilonun altında doğan anne karnında gelişme göstermeyen bebekmiş. Zamanında doğup ufak doğuyormuş. İnanmıyorum artık ölçümlerine nasıl olur da kafası geçen hafta 29 haftalık çıkarken bi hafta sonra 28 çıkar
ylzzz Yigitaras ölçtü durdu tekrar tekrar ölçtü önce kafası da geri kalmış dedi karnı 3 hafta geri de dedi. Sıfırladı baştan ölçtü bi kaç kez en son herşeyini 28 haftayla uyumlu ölçtü