Aysegulll Kızlar ne göğsümü ucu nede sütüm var şırangayla mama yedirmek zorunda kalıyoruz. benide emiyor ama zorla kan ter içinde kalıyorum önerilerilerinz neler yardım edin nasıl çıkar göğüs ucum 😢
Damlaveannesi Aysegulll Kaç haftalıkken dogum yaptın canım 😊Hayırlı olsun bu arada Allah analı babalı büyütsün 😍
Kdrrtmrss Aysegulll canım eğer sütün yoksa göğüslerini sıcak su ile yıka sıcak havlusu koy ve mutlaka gögüs ucu al sütün olmasa bile bir annenin sütü bebek emdikçe gelir mama vermeden önce memeni ver ve mutlaka 3 litre su iç bunlar çok önemli
Duyduy Merak ettiğim için soruyorum, gögüs ucunuz önceden de mi yoktu yoksa hamilelik ilerledikçemi içe gömülüyor. Bilmedigimden soruyorum 🙃
Kivanclimerve Hic kafana takma once rahatla cunku o sut 3.gun yada 4.gun mutlaka gelecek..sen ne kadar rahat olursan o kadar cabuk gelir..sicak havlu koy goguslerine dus almadin sanirim henuz dusunu alincada gelir..bende yasadim bosuna stres yapmisim dedim 3 gun gelmedi ama sonra bi geldi 2 yasinda zor ayirdim 😂
Aysegulll Kivanclimerve sağol canım sen mama verdin mi bu süreçte ilk 3 gün içinde duşada girdim ama dediğin gibi zamanı var demekki çok ağlıyor aç kalınca
PelinsuDoanay göğüs ucu çıkarıcı ürünler var, internetten arastırıp temin edebilirsiniz, bol sütlü emzirmeli günleriniz olsun inşallah
SibelC Canım lansinohun göğüs ucu çıkarıcı aparatı satılıyor 40 lira falandı sanırım bir yakınım kullandı çok memnun kaldı inan ki onun da göğüs ucu yoktu ama o aparat sayesinde çıkıyordu. Bebeğini emzirmeden önce bir dakika o aparatla uğraşıp emzirirsen çok rahat edeceksin. İnternetten de bakabilirsin. Allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla emzirebilirsin
Aysegulll SibelC farklı bi marka aldık canım o işe yaramadı denemediğim kalmadı olmazsa bunuda deneyeceğim
SibelC Sütünü arttırmak için de o bu şu yemek değil günde 2-3 litre su içersen sütünün arttığını fark edeceksin ☺
Kivanclimerve Aysegulll Verdim tabiki vermemek ne mumkun bebek ac surekli agliyor deli gibi emmeye calisiyodu ama ne ucu vardi ne sut bende cok aglamistim sabah 5lere kadar pompayla sagmaya calistim ama yinede 3.gun geldi sonra sutum gelincede emdi oglum arada yine mama verdim ama gece ozellikle😊
Aysegulll Kivanclimerve geceyede razıyım canım göğüs ucum çıksın yeterki inşallah senin gibi 3 . Gelir
Aysegulll Damlaveannesi sağol canım 39. Haftaya girdik gece başladı belirtiler sabah hastaneye gitti 5.30 gibi öğlen kucağımdaydı Allah herkese nasip etsin
Kivanclimerve Aysegulll Memeni emiyo ama dimi sutum yok diye emzirmemezlik yapmiyosun..1 saat arayla surekli dene olmadimi mamasini ver hemen mamayida verirken gogsunde dursun yine kokunu alsin ole emsin mamasini