Hll Dlkst ileri boyuta gelirse malesef dogru canm. Bol bol su iç,idrarını tutma birde yapabilirsen evde kzlcık serbeti yap ic ben onun cok faydasni gördüm. Hem sana hem bebegine faydalı.
frigyalikibele Dlkst hamilelikte idrar enfeksiyonu çok olur. Doktorun derecesine göre antibiyotik yazar.
Dlkst Yani sürekli devam eden bir sorun bu bendeki gebelikten önce de vardı geçmemiş demek ki monurol şase yazdı dr kullanmadım
CerenAkbulut Dlkst neden kullanmadınız? Benimkini o ilaç bir gecede kesti. Enfeksiyon çok daha zararlı bebeğinize
Mmaside Dlkst inşallah canım sen önlemini al ama doktoruna danış aile hekimi yapıyo zaten tüm testleri orayada yaptırabilirsin
BuseG 23 haftadayiz ve kasik agrisi idrar geldiginde karin sertlesmesi ve akinti sebebiyle idrar testi yaptirdim. Enfeksiyin cikti. Doktorum antibiyotik ve fitil verdi. Bi zarari olsa Allah korusun doktor kendisi vermezdi zaten. Insallah gecer 🙏
Dlkst CerenAkbulut ya idrar kültürü yaptı dr üreme yok ama kalmış enfeksiyonlar var ana çok rahatsız etmıyor beni de işte yine de haftaya gidicem kendi dr. Uma artık isterim monuroldan