Flybatuoguz84 Mondschein merhaba hosgeldin ilk bebeginmi nasil geçiyor hamilelik mide bulantıların ne durumda
Mondschein Flybatuoguz84 merhaba,hoşbuldum,iyi geçiyor hiç bulantim yok normal yaşantim devam ediyor,sizler nasilsiniz?
Flybatuoguz84 asyaa15 maşallah bence mayis dogum icin cok guzel bir ay ilk oglumu ağustos 2. Yi subatta dogurdum ama yazda kista zor bahar en guzeli sanki ne dersiniz
pnremr Benim oglum mayis 27 dogumlu, nasipse bu bebegimde mayis 15 dogumlu olacak. Mayis bebegi olmasi gercekden guzel. Hem de o sicaklara kalmiyor hamileligimiz. Bebekde kışa kadar ele avuca gelmiş oluyor. Tecrube etmis biri olarak ben sevindim kendi adima.
Flybatuoguz84 pnremr evet cnm tsk edriz ağustos benim icin zor olmustu katılıyorum tecrube etmis olmasamda
Flybatuoguz84 _vesileaksoy evet ya onu yeni dün düşündüm inan hic aklima gelmemisti bi dezavantaji varmi diyede icimden gecmedi degil ramazanda doğuruyoruz nasipse rabbim kolaycacik dogurmamizi saglar insallah mubarek ay boyle dusunuyorum siz ne dersiniz
_vesileaksoy Flybatuoguz84 valla bende dusunuyorum biraz zor olucak ama nasip iste saglikla gelsinlerde
Aysegul_aslnby2008 Omerinzevcesi canım benimde bugün 6+6 yarın 7.haftama giriyorum 16 Mayıs’a geliyor doğumum sizin azcık dsha gün olarak geri ama aynı gün demişler
Flybatuoguz84 Peki isim düşünen varmi kizlar tabiki hem kiz hem erkek ben kiz olursa nesli naz erkek olursa metehan isti yorum sizce guzelmi
Ask_H Flybatuoguz84 içine sindiyse tabi ki güzel isimler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... çok değişir gibi isimler ya 9 ay boyunca millet öyle dior 😂
Flybatuoguz84 _vesileaksoy öyle tabi saglikla kucağımiza almak masip olsunda dusunmedende olmuyor işte