Sermec bebiiimamm oglum olursa adını berat koyacagım doktor erkege benziyor dedi ama tam net bellı degıl dedi bir öneri 🙂
Tekaskeymenaras Hll aynen ikinci erkeğe isim bulmak daha zor biraz uyumlu olsun istiyorum bide hiç yok 😂bu arada oğlumun adı eymen aras
Sghslove bebiiimamm Arslan, Mirat, Pars, Kayra, Aras, Alin, Doruk, Yankı ☺️ Bu arada Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavruna canım
Asd92 bebiiimamm Musab Hamza Elyesa Eren Talha Taha Yiğit Hidayet Kerem Şu an başka gelmiyor aklıma ama bence hepsi birbirinden gğzel
Serifecelik Asd92 anlamları çok güzel... Kurandan seç cnm ismi... Bu isimlerin hepsi çok güzel maşallah 🤲☺️
Asd92 bebiiimamm birde şunu eklemeyi isterim. Çocuğa koyulan isim de haktır. Koyduğumuz isimdende sorumluyuz o yuzden söylenişi veyahut modern diye düşünülen birçok ismi koymak doğru değil. isimler anlamı güzel isimler olsun çünkü çocuk isminin mizacını taşır
bebiiimamm Asd92 evet canım biliyorum :) bende modern isim arayışında değilim tam da sizin listedekileri düşünüyorum bende
pnremr yaman, aras, buğra, yağız, tuna, ediz, asaf, eymen, ayberk, gökay, yekta, kaan, gökalp, alp eren.