Kifayet Ecrin04 16 haftalığım canım bol bol iştahım açıldı 😄😄 Burun tıkanıklığı hariç güzel geçiyorda akşamları hiç uyuyamıyorum onun yüzünden
Nuryldrm Ecrin04 iyi geçiyor çok şükür ama 1 aydır hapşurmaktan bi hal oldum doktora söyledim alarji olmuş olabilirsin dedi mevsimden kaynaklı heralde bide arada mide bulantilarim oluyo ama onceki kadar sık sık olmuyo
Ecrin04 Kifayet yaa ne guzel ben de aksine cok fazla yiyemiyorum istahsizim zorlayarak yiyorum. Sormayin geceleri ben de hic uyuyamiyorum sabaha kdr uyanik kaliyorum diyeblrm ☺️
2_cocuklu_hyat Bende 13 haftalık hamileyim midem çok fena benimde sanki bebiş karnimda değilde midemde
Ecrin04 2_cocuklu_hyat ilk aylarda oluyor yaa ben de zorlaniyorum acikcasi hatta bugun gogsumun alt kismi baya agirdi korktum bdz dinlenince gecti
Ecrin04 Nl-oguz3561 ohh ne guzel valla sevindim senin adina ☺️Allah saglkla kucagna almayi nasp etsin yuzun hep gulsun boyle insalhh
Ecrin04 Busra_2308 mide yanmasi oluyor evet geceleri uyanmama sebep oluyor. İstersen basucuna kraker tarzi seyler koy mide yanmasina iyi geliyr leblebi de olablr
Edanurb Aysegul123456 bende 15+6 yım hala mide bulantılarım var canım ya burun tıkanıklığı mide yanması inşallah hep böyle devam etmez 🙈
Esincim Şu bel ağrısı olmasa hersey cok daha güzel olucak ama bebişlerimiz için herseye katlanmaya değer 15+5 olduk
Ecrin04 Esincim bel agrisi doguma kdr devam ara ara devam ediyor ama dedigin gibi bebislerimz icin deger 🥰
Aysegul123456 @Ecrin04 amin insallah cok tesekkur ederim 🙏 hepimiz bebişlerimizi saglıkla kucaklarımıza alalım insallah, 🤲❤️🌸