ycllksa İlk bebeğinizin hareketini ne zaman hissettiniz ve nasıl bir his oluyor hareketi sırasında ? Tarif edebilirmisinşz ?
_12222 ycllksa tarif edilemicek kadar güzel bi his canım ben ilk 14-15 haftalar arasında hissetmiştim
Leylaa76 ycllksa 18 haftalıktım ve çok ufak bi tekme hissettim sanki biri böyle çok hafif vurmuş gibi
nagolinda ycllksa ilk 20 haftalıkken hissettim. Afedersiniz önce ishal olacakmışım gibi karnım bi kıpırdadı. Sonra bir daha. Eşimi uyandırdım. Elini koydu. 5 saniye sonra bir kere daha alt kısma vurdu. O zaman anladık ki bebeğimmiş. Bazen de göbek deliğimin orası kalp atar gibi atıyor.
Minica_Eylul ycllksa 20+0 daydım hatta o gün doğum günümdü 5 eylül ilk tepiklerini hissettim kızımın çok değişik bir his Allah ım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🙏🏼🤰👩👧💞😊
Glcnlts Sanki ben bugunlerde hissediyorum 18+1 deyiz uyuşuyor gibi oluyor degisik birsey hala o mu baska birsey mi karar veremedim acikcasi
Masatosi Benimde ilk hamileliğim ilk 19. Haftada hissettim. Sanki bi balık içimden kaydı gibi hissetmiştim sonrasında şimdi 21 deyim her yemekten sonra tekmelerini hissediyorum
_12222 ycllksa benimki sürekli vuruyor içerden sanki birşeyler seni gıdıklıyormuş gibi hissediyorsun gazın sanki dolanıyor gibi
Rahimeali ycllksa 20. Haftadan sonra net hissetmeye başladım. Kas seyirmesi gibi oluyor bazen şekerli beslendigimde de tek bir noktada tekmeye benzer hareketler oluyor.
Ultraslan40 ycllksa ya haahah😂😂 canım sanki oradan bir şey tık tık atıyor gibi, zonklama desen zonklama değil, bence aynı seğirme gibi. Göz seğirmesi olur ya hah işte onun aynısının karnında olduğunu düşün, gerçekten çok güzel bir his 😅😅😅😅
Hayatinmelodisi Ben 16haftamda bugün ilk defa 2sn karnımın içinden biri gıdıklıyormuş gibi ya da içerde bir gaz geziniyormuş gibi hissettim şaşırdım ve bekledim ve bir daha hissettim sonra da başka hissetmedim.. çok hafif bir his kitap okuyordum ve odaklanmış sessiz bir ortamdaydım muhtemelen o yüzden farkettim.
Badevehande Kasığında hissedeceksin nokta gibi böyle minik dokunuşlar olacak ben 17+5 de ilkini hissettim o günden beri devam etti şükür