_12222 Arkadaşlar mide yanmanızı nasıl geçiriyorsunuz ??midemde sürekli gece 11 -12 arası yanma oluyor. Gün içerisinde de oluyor
Melike35 _12222 cep sodası içiyorum ben yatarken 3.bebeğim ve hep yaşadım bu sorunu doktorum sakınca görmüyor 1 çay kaşığı at ağzına üstüne su iç bu kadar
Aysegulkaymakci _12222 canim gün icinde olanları maden suyu gibi dogal yollarla atlatmaya çalış gece daha dayanılmaz oluyordur onlar icin gaviscon kullanabilirsin
asekp _12222 maden suyunu dene bi o zaman rennie ve gaviscon kullananlarda var doktoruna sorabilirsin
ZehraAlbayrak _12222 soda sut ve gaviscon. Yatmadan bi saat once bi gaviscon iciyorum. Yatarken bitane daha iciyorum. Gece boyu deliksiz uyku
ZehraAlbayrak _12222 dedigimi yapin siz de rahat uyuyun. Gun icinde sut ile soda ile idare edin. Yatmadan da dedigim gibi gaviscon icin rahatlayin. Doktorum yazdi banada. Herkes iciyo hicbisiy olmaz gonul rahatligiyla kullanin
Aykam123 Elma, çekirdek Amma tuzsuz. Domates yeme. Bende 11haftalık, artık yok öyle şeylerim. Normal insan gibi hiss ediyorum sonunda. Hamile olduğuma ait belirtim yok. Burun kanamam oluyordu, geçti. Başım aramıyor, midem yanmıyor. Bulantı zaten olmadı. Baya uslulaştı son günlerde
_12222 Aykam123 benimde ilk başlarda yoktu tabi 3-4 ay arasında oluyordu ama bu kadar değildi şimdi 27 haftalığım.
Aykam123 Onceler ağzımın içine kadar yandığımı bilirim. O zaman Elma ve çekirdek. Galıba en güzeli çekirdek. Boş yere mide şişmiyor. Öyle çatır çutur değil. Azar azar
_12222 Aysegulkaymakci İzmir’de oturuyorum yani yeni taşındım 1 ay oldu ama doktor bulamadım adam akıllı