defne55 Sultanbabur 32 haftadan selamlar 😂😂 koltuk siliyorum valla nasıl olalım son hazırlıklar siz nasılsınız 😀
seymakumatarnsf Sultanbabur 36. Haftadan merhabaaa💃🏼 Yorgunum. Uyku uyuyamıyorum. Hemen yoruluyorum. Nefes nefese kalıyorum. Zor artık çok zor🤦🏼♀️
Mucizemsinseenn Sultanbabur 38 haftadan selam 🤭🤭 sürekli nefes nefese kalan panda gibi yürümekten selam 😂😂😂
Fikret_kayra 20+4 son iki aydir iyiydim üç gündür artık agirlastigimizi hissediyorum bebisimle bel ağrısı fln var olsun ama tek sağlıklı olsunda 😄😄
defne55 BuluttSecil yıkamaya verecek kadar ağır değil koltuklarım chester model minderleri çıkıp yıkanıyor sadece yaslanma yeri kalıyor silmeye okadarcik yer içinde yıkamaya vermeye değmiyor 😊
Fikret_kayra BuluttSecil orası öyle keşke yerinizde olsam ama bi an önce kavussam bebisime çok sabirsizlaniyorummmm 🙄🙄😍😍😊😊
Elfelf 35+2 bende. Selamlar. 1 haftadır boyun ağrısı çekiyorum sırtıma da vuruyor. Uykusuz her gece. Sürekli dönüyorum uykuda bir sağa bir sola. Çok rahatsızım kızımın heyecanını bile yaşayamıyorum ağlayarak uyanıyorum. Gece en fazla 3 saat uyuyorum. Geri kalanda gündüz ne zaman uykum gelirse anında uyuyorum 1 saat 2 saat. Yarın artık ortopediye gidicem belki Bi sorun vardır. Kendimden nefret etmiş durumdayım 🤦♀️🤦♀️🤦♀️