Busradeniz123 Merhaba hanımlar.. Bebeğinizin kıyafetini yıkadığınız deterjan markası önerisi alabilirmiyim?? Yarın alacağız ama kararsız kaldık..
Eseenn Busradeniz123 Mühendisinoğlu diye bi sayfa var İnstagramda doğal ürünleri araştırıp liste yapıyor ben bugün ordan araştırdım. Dalin granül sabun kullanabilirsiniz. Daha bir sürü deterjan ismi vardı sayfaya girerseniz yazıyor orda
Smnl Busradeniz123 mühendisinoğlu yıldızlar listesinde olduğu icin ve geçende indirimdeydi siveno marka aldım. Henüz kullanmadım ama en azından içim rahat
MucizeAnnesi3545 Busradeniz123 dalan roxy kullandım bn canım. Yumuşatıcı kullanmadım, 30 derecede bi saatlik günlük programda yıkadım, bide üstüne durulama yaptım tekrar mis gibi oldu 🤗
Erenimo Busradeniz123 Dalan roxy aldım migros tan. Onunla yikayacam yumuşatıcı düşünmüyorum. Ek durulama yaptiricam bu kadar
Mrveyman Dalin sıvı detarjanıyla ve dalinin bebek yumuşatıcısını bahar Ninnisini kullandım çok memnun kaldım tavsiye ederim 👶🏼💙🥰
Busraa32 Busradeniz123 dalan roxy matik el yıkadım yeşil olanıyla 30 derecede yarım saatlik programda kesinlikle yumuşatıcıya bile gerek kalmadı mis gibi oldu 😊
mnli Busradeniz123 minoris baby organik sıvı deterjanı ile yıkadım beyaz sabun ve arap sabunu karışık bir kokusu var kuruyunca o da geçiyor mis gibi yumoş kokusu olmayınca temiz değil gibi geliyor bana 😬 ama bebek için parfümsüz olması lazımmış 🤷🏼♀️
yigitmom_ Busradeniz123 Dalin toz granül sabun hipoalerjenik deterjani aldim 30 derece de hassas yıkamada cift durulama yaparak yikadim canim
Kbrbydkk Busradeniz123 duru granül aldim bende daha kullanmaya çok var. Kampanyada yakaladım stokladim😛