glslnnb Dün akşam başlayan bulantı ishal halimi yeni başladığım ilaca bağlamıştım ama içime hafif üşüme de gelmeye başlayınca usuttugumu düşünmeye başladım. 12+1 deyim, Doktorum gunde max 3 kez medpamit alabilecegımı söyledi. O, ilaçtan olduğunu düşünerek ilacı kes demişti. Sizler böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Çok rahatsızım, nane limon içtim sadece. Karnım agrıyor midem bulanıyor normalde hamileliğimde çekmediğim bulantıyı cektim 2 gündür. Ne önerirsiniz?
Cansutgy91 glslnnb bende öyleyim dün akşamdan beri ishal bulantı :( ne geçirir bilmiyorum bu halsizlikle bir de çalışıyorum :(
glslnnb Cansutgy91 ben de öğretmenim bütün günüm mahvoldu çocuklarım da küçük.. hep dibimdeler salgın varmış belki de o şekilde usuttum bilmiyorm ki 😢 delirecegim resmen hiç uyumadım gece🤦🏼♀️😢
Cansutgy91 glslnnb bi İlaç içmeyi de düşünmüyorum zarar veririm diye korkuyorum :( geçmiş olsun biraz dinlenmeye ve bol su içmeye ihtiyacımız var sanırım
glslnnb Cansutgy91 bol sudan da korkuyorum iyice midem bulanacak diye 🤦🏼♀️ Aynen nane limona devam 😢geçmiş olsun size de🙏🏼
Cansutgy91 glslnnb teşekkür ederim ☺️ evet bulandırıyo ama ishalden dolayı su kaybediyoruz ya yerine koymamız lazım minikler için