Damlaveannesi Yakubum 37+3 2.600 du 2 gun once kilosu bel bacak agrılarım 2 gundur çok fazla uyku düzeni 0'a indi😑 alt karın ve alttan kasılmalar çogaldı 😑
Karakurt 37+1 günlüğüm Allah’a şükür bebeğim gayet iyi 51 cm 3238 gram olmuş ama benım çatı ağrım ve mide bulantım cok oluyor hamılelım boyunca hiç mide bulantım olmadı son 1 aydır mahvediyor beni ya sizin ?
Yakubum Karakurt benimde bebeğim 3253 gram nerdeyse her gün acildeyim zencilerim çok şiddetli fakat açılmam yokmuş midem bulandım aşırı benimde hiç yoktu son bir aydır mahvetti beni gece uykusu haram oldu zaten😔
PelinsuDoanay gecen hafta 2910 gr dı. kasılmalarım, kasık agrım ve akıntım cok fazla, dün gece 1 de uyanıp 5 e kadar kasılma saydım ): su an 37+1 im 🤗 sağlıkla gelsinler inşallah
Symamasal 37+2 olduk çatı ağrısı kasılmalar arttı tabi yarında kontrolum var inşallah bi sıkıntı olmaz çatı muayenesi olucam mide bulantılarıda olmaya başladı gibi çok olmasa da var 🤗
Karakurt Yakubum aynen gece 4 5 6 gibi zorla uyuyabılıyorum artık ağrıdan ama çatı ağrısı benım yalancı sancı falan hiç olması benım