Zlmdemir ilaydaatala zamanında gelir inşallah ama nedense bende de böyle bir korku oluştu 33 haftalığım ve karnım çok sık sertleşiyor normale dönmüyor arada da sancım oluyor.doktoru aramaya korkuyorum şuan.
BuluttSecil azizeguneyy hafta anlamında genel bir sayı yoktur tamamen bebeğin ciğer gelişimi ve vücut ısısını ayarlamasıyla alakalıdır ☺️
ilaydaatala Zlmdemir sakın korkma ve hastaneye git aynı durumdan ben gittim yatış yaptı ve sen erken doğum yapacaktın nerdeyse iyiki geldin dedi.akciğer geliştirici yaptı
ilaydaatala azizeguneyy inşallah şuan 32+2 2 kilo 60 gram.dün akciğer geliştirici yapıldı önceki bebeğim bu haftalarda doğmuştu
azizeguneyy ilaydaatala oooo seninkisi çok iyi ben 33. haftadayken bebeğim 1.827 gramdı ve doktor gayet normal iyi kilosu demişti. bence küveze falan almazlarr
ilaydaatala Egeymen o bu haftada 3 kiloya yakın doğdu ama ödemi çoktu benim suyum gelmesiyle beraber vücudu su tutmuştu,kalbinde ve burnuna sıkıntı vardı nefes alamıyodu,8 gün falan kaldı kuvözde beni emdiği için verdiler
Egeymen ilaydaatala 8 gün size 80 gün gibi gelmiştir tabi Di mi? İnşallah bu bebişlerimizi hiç küvez yüzü görmeden kucağımıza alırız hepimiz