1Tecrubesizannee sezeryan o kadar rahat ki iyi ki normal doğum için direnip kendimi hirpalamamisim diyorum..
Belden iğne en en en kolay şey sükunetini koru ve kendini doktorun ellerine bırak..
Sezeryan içinde en zor denecek şey heralde ilk yürüyüş olur ki o da karalar bağlatan bişey değil..
Nacizane tavsiyem hastaneye gitmeden 1 gün önce evde kayisidan komposto yap götür yanında. Ben daha yürümeden gazımi rahat rahat çıkardım ertesi günde rahatça tuvalete gittim. Biz taze kayisidan yapmıştık çok da guzel oluyor içmesi serin serin ama kuru kayısı da olur..
Fırsat buldukça hep yürü ben ertesi gün aşağılara inip hava aldım bankta oturdum öyle rahattım..
2 gece hastanede kaldık yanımda da eşim kaldı bebeğime da rahat rahat baktım cok şükür..
Spinalde baş ağrısı vs diyen cok olur ben bu durumun anestezi doktorunun işini iyi yapmasına bağlıyorum bende ne baş ne de bel ağrısı hiç olmadı..
Sondada da dert etcek bişe yok zaten uyustuktan sonra takılıyor çıkarırken de yağ gibi kayıp geliyor içinden zerre acısı yok..
Doğumdan sonraki 4. Gün çarşıya çıkıp hiç ameliyat olmamış gibi gezdim hafif süpürgeyle evimi bile süpürdüm rahatça..
Demem o ki kötü şeyler düşünüp karalar bağlama..
Sağlıkla kucağına al inşallah..