Merveeex Kızlar tam olarak kesin kaçıncı haftada cinsiyet belli oldu kaçıncı haftada ne dediler ve kaçıncı haftada kesinleşti veya değişti
Oglusum89 Merveeex 13 haftada kız demişlerdi 17. haftamda kesin erkek 29. haftanın ıcındeyım hala erkek ☺️
Aturkk Merveeex bana 14. Haftadan beri kıza benziyor diyor kesinlesmedi henüz 23 haftaya geldim detaylıyı bekliyorum🤷🏻♀️😂
Tuba_ Merveeex 11 haftalık ken kız demişti doktorum 16 haftalık olduk değişmedi çok şükür 🤗🥰 20 haftaya kadar beklemek gerekiyormuş o haftalarda değişen çok duydum ama ben dayanamadım bir iki şey aldım inşallah değişmez🤗
Mavilianne Merveeex 17. Haftada netleşti canım %80 erkek dediler. 20. Hafta da detaylı da kendi gözümle gördüm 😂 Erkek 🥰
Pandabekleyenanne Merveeex 15te pipi resmini aldık bugun 18. Hafta yine pipi izledik zaten doktor da söyledi erkekse eğer bacakları kapalı bile olsa testislere kan akışından görünüyormuş erkek oldugu 16dan sonra . Tabi 12. De gösteren erkek te var
EAK Merveeex 11 haftada dr kıza benziyor ama kesin değil alılveriş yapma dedi.12de ikili test için gittiğimde yine baktı erkek dedi.34oldum değişmedi erkek 💕
Canan1bozkurt 12.haftamda doktorum erkek olduğunu söyledi. En son 16.haftmda gittim %90erkek dedi. Ay sonu kontrlm var detaylıda ne cikcak çok merak ediyorum 😁
Deryannc 17. Haftadayım doktor önce göremedi sonra yüzdelik birimlerle %40kız %60 kız %90 kız dedi dün hepsini aynı anda söyleyince Bi emin olamadım ben içim de rahatlamadı sizce nedir :(
CinarBaykal Merveeex 12.hafta ikili testte %95 kız dediler ama 15.haftada pipiyi kesin olarak gördük 😀