mehmeterenin_annesi Sevda_gur gündüz pek fazla birşey yok ama gece anne uyuma der gibi tekmeler geliyor 😊
EAK Sevda_gur baya kıpır kıpır benim oğlan.İri de olduğundan çok net belli oluyor kolu bacağı. Zaman yakkaştıkça beni bi duygusallık sardı sorma.Her gece rüyamda ya doğuruyorum ya emziriyorum 😱
Sevda_gur mehmeterenin_annesi ayni durum bende de var bugun dr kontrolum vardi korkuttu biraz drum 2 saatte 10 kere hareket etmesi lazim falan dedi endiselendim ama kendi kafasina gore takiliyor bebisim
mehmeterenin_annesi Sevda_gur bende salı günü kontrole git cem bakalım ne dicek doktorumuz inşallah bi sikintimiz yoktur hayırlısıyla bi kucagimiza alsaydık😊
Sevda_gur nimett benimde ayni sekilde gunduzleri az hareket ediyor aksamlari kipir kipir ama dr azalmasi iyi degil dedi endiselendim takip edicem duruma gore tekrar kontrol
EAK Sevda_gur Kuubra 32de 2260tı canım.Bende şeker de çıktı suyum da üst sınırda o yüzden nstye de erken başladık.Baya stresleniyorum şu geri sayımı gördükçe.Uygulamaya girince ana sayfaya bakmadan direk foruma geçmek istiyorum.