Masal10 Merhaba hanımlar, salı günü doktora gittim, çatlatma iğnesi verdi ve öğle saatine kadar yaptır dedi.. onun 2 gün öncesi Ovülasyon. testim çok koyu çizgileri görmüştüm, 1 gün öncede silikleşmeye başlamıştı..sorum şu yumurta çatlamış olsaydı doktor o iğneyi yinede verirmiydi?? Yada yumurta çatladı ise aynı gün iğneyi yaptırmak sıkıntı yaratır mı?? Tecrübeli annelerden bilgi bekliyorum
Muallimehanim Masal10 Doktor ultrasonda gördüğüne göre verir iğneyi. Yumurta çatladıktan sonra çatlatma iğnesinin bir anlamı olmaz
Masal10 Muallimehanim eğer o gün yumurta çatlamış olsaydı doktor usg de görüp iğne vermezdi değil mi???
Masal10 Muallimehanim çok teşekkür ederim canım.. Acaba 26 mm yumurta ile gebe kalınabilrmi? Kafamda deli sorular 😞
Muallimehanim Masal10 Rabbim büyük ☺️ Bende 3 ay Ovulasyon denemiştim olmamıştı. Hamile kaldığım ay eşim işi gereği şehir dışına çıkmıştı ve sadece bir kez birlikte olmuştuk. Rabbim o zaman verdi işte ☺️ Bol bol dua et. Allahtan hayırlısı
Aycicegim Masal10 Masallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah,, diğer ay nasıl bir tedavi uygulandı
Masal10 Aycicegim denemeni tavsiye ederim canım, bitki nasıl olsa… 2 sene çok uğraştım tahliller ilaçlar filan… en son annemi dinledim..